philips-ds9800w_6U sklopu globalne kampanje “Obsessed with sound” Philips je najavio još jedan revolucionarni audio uređaj koji će uskoro na hrvatskom tržištu razveseliti mnoge vlasnike iPhone, iPod i iPad uređaja objedinjujući inovativne tehnologije, nevjerojatno čist zvuk i jedinstven dizajn

Za sve audiofile u potrazi za naprednim tehnologijama koje mogu istovremeno ponuditi autentičnu reprodukciju zvuka sa svih iPhone, iPod i iPad uređaja i uklopiti se originalnim dizajnom u svaki interijer, Philips ima rješenje u obliku Fidelio SoundSphere zvučnika DS9800W.

Osim činjenice da ostvaruju nevjerojatno čist zvuk zahvaljujući SoundSphere, AirPlay i FullSound tehnologijama, ovi zvučnici primaju signal s bilo kojeg gadgeta tako da u sklopu jedne praktične bežične mreže pružaju mogućnost slušanja glazbe s iTunesa preko iPod, iPhone ili iPad uređaja uključujući i novi model iPad 2, a da pritom ne prekidaju spajanje sa sve popularnijim društvenim mrežama.

Pretvarajući iPhone, iPod i iPad uređaje u potpune HiFi sustave Philips je ponovno podigao ljestvicu u svijetu moderne tehnologije pružajući iskustvo prirodnog i transparentnog slušanja svakog detalja glazbene izvedbe baš onako kako bi se trebao čuti.

Upravo zahvaljujući SoundSphere zvučnicima i Airplay naprednim karakteristikama, novi model Fidelio predvodi u profesionalnom HiFi iskustvu u bežičnim tehnologijama te zajedno s ručno izrađenim dizajnom od drveta obloženim crnim lakom pravi je predstavnik luksuznog i sofisticiranog dizajna.

Odvojeni zvučnici od 6,5 kg i 100 W imaju dizajn poput vaze ili skulpture s basom srednjotoncem okrenutim u zrak i podesivim visokotoncem “izvučenim” iznad glavnog kućišta.

Poseban dizajn zvučnika također pruža mogućnost reproduciranja glazbe u svim smjerovima, što znači da možete staviti zvučnike u središte sobe i uživati u glazbi bez obzira gdje se nalazili u prostoriji.

Osim što se može povezati s bilo kojim modelom iPhone-a, iPod-a ili iPad-a također pruža mogućnost slušanja glazbe direktno s računala bez obzira na vrstu proizvođača, a ako se uzme u obzir Airplay bežična tehnologija personalizirano glazbeno iskustvo doslovno je nadohvat ruke.

Uz Airplay i SoundSphere tehnologiju također posjeduje napredne FullSound karakteristike koje obnavljaju pojedinosti zvuka komprimirane glazbe te tihe i glasne dijelove održava na konstantnoj razini.

U ponudi SoundSphere Fidelio zvučnika također su uključene besplatne aplikacije Fidelio 2.0 dostupne svim Fidelio uređajima koje pretvaraju nove modele zvučnika u napredni alarm sat ili informativni zaslon koji pruža sve detalje o glazbi koja se trenutačno sluša.

Upravo takvim revolucionarnim rješenjima Philips želi izazvati opsjednutost istančanog i kristalno čistog zvuka među audiofilima i ljubiteljima autentične reprodukcije zvuka koji su oduvijek željeli slušati glazbenu izvedbu kao da se odvija uživo ispred njihova naslonjača.

Novi model zvučnika može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom, a okvirna cijena je 5999 kn.