Plodine otvorile svoju 74. prodavaonicu

Riječki trgovački lanac Plodine otvorio je novi prodajni centar u Senju u koji je uloženo 5,5 milijuna kuna.

Nakon Slavonskog Broda i Krka ovo je treći prodajni centar Plodina otvoren ove godine te ukupno 74. prodavaonica ovog trgovačkog lanca na tržištu. U senjskoj prodavaonici posao je pronašlo 40 djelatnika, dok su Plodine tijekom 2013. godine ukupno otvorile 150 novih radnih mjesta.

Novi supermarket prostire se na 2.130 četvornih metara prodajnog prostora, te svojim načinom raspodjele odjela i asortimana, potrošačima pruža funkcionalnu i ugodnu kupovinu, uz primjenu najmodernijih standarda u trgovini, kaže se u priopćenju. Prostor za parkiranje ispred supermarketa broji 140 parkirnih mjesta.

Uz odjele svježih proizvoda, tržnica sa svakodnevno svježim voćem i povrćem, mesnica s kvalitetnom i provjerenom ponudom svježeg mesa, pekara s kontinuirano dnevno svježe pečenim i toplim kruhom i ostalim pekarskim proizvodima i slasticama, delikatesa, te gastro odjel s dnevno svježim gotovim jelima, u novom supermarketu Plodine Senj kupci će naći kompletan asortiman za uređenje doma, širok izbor tehničke opreme, kućanskih aparata, bogat izbor igračaka i sve što treba za najmlađe, kao i široku paletu prigodnog sezonskog asortimana.

Na dan otvorenja, tijekom vikenda ali i sve naredne dane, u supermarketu Plodine organizirane su brojne aktivnosti, pokloni za potrošače, degustacije, te torta i šampanjac od 17 sati na dan otvorenja.

Radno vrijeme supermarketa Plodine tijekom prosinca je ponedjeljak – nedjelja 07:00 – 21:00 sat.

Prilikom otvorenja supermarketa članica Uprave Plodina Đozi Heberling uručila je donaciju Gradskoj glazbi Senj u iznosu od 10.000 kn.