Trgovački lanac Plodine u četvrtak su u Rijeci, na Sušaku na adresi Martina Kontuša 5, otvorile novi supermarket čime su građani istočnog dijela tog grada dobili moderan supermarket u kojem će svakodnevno moći obavljati kupovinu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz asortiman poznatih domaćih i stranih marki, hrvatskih proizvoda i proizvoda robne marke Plodine. Posebna pažnja usmjerena je prema takozvanim svježim odjelima: odjelu zelene tržnice koja će svakodnevno nuditi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća, te odjela mesnice i pekare, objavili su iz Plodina.

Ostatak asortimana ove 89. trgovine u Hrvatskoj čine proizvodi neprehrane, a zastupljeno je sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe. U objektu Plodina na Sušaku posao je našlo 60 djelatnika koji su kupcima na usluzi svakodnevno od 7 do 22 sata.

Za kupce su u tjednu otvorenja pripremljene posebno atraktivne ponude, a i u budućnosti će Plodine sigurno doprinijeti još boljoj kvaliteti života građana istočnog dijela Rijeke i okolice. Na dan otvorenja svoje kupce Plodine su počastile roštiljem i ukusnim delicijama od tartufa, te raznim prigodnim promocijama, degustacijama i poklonima, zaključuje se u priopćenju.