Počela proslava drugog rođendana Avenue Malla

Avenue Mall, zagrebačka metropola shoppinga, zabave i stila , započela je u subotu 29.08. proslavu svog drugog rođendana koja će trajati sve do subote 05.09.

Spektakularni rođendanski tjedan, najposjećenijeg trgovačkog centra, započeo je jučer u subotu 29. kolovoza velikim tulumom. Tijekom cijelog dana posjetiteljima su priređena brojna iznenađenja poput oslikavanja lica, nastupa klauna, škole cirkuskog žongliranja i mnogi drugi zabavni sadržaji. U proslavu su se uključile sve trgovine prisutne u centru, te su tom prigodnim popustima, promocijama, podjelom poklona i degustacijama razveselili posjetitelje.
Finale prvog dana je obilježeno svečanom dodjelom glavnih nagrada u nagradnoj igri „Doping za extra shopping“. Sretnim dobitnicima uručeni su ključevi automobila Nissan Note, poklon bon za izradu Končar kuhinje po mjeri i vaucher za putovanje za dvije osobe u Pariz. Nakon dodjele nagrada predstavnica Avenue Malla, Tihomila Makovšek, uručila je donaciju u iznosu od 20.000,00kn gospodinu Gregureviću iz Udruge za promicanje i oblikovanje zdravog života autističnih osoba „Kišni čovjek“.

Bogati zabavni program vodila je vrckava Ida Prester, a na veliko oduševljenje pripadnica ljepšeg spola u večernjim satima je održan koncert Luke Nižetića.

Proslava 2. rođendana Avenue Malla nastavlja se kroz cijeli tjedan uz mnoga iznenađenja za sve posjetitelje trgovačkog centra.