Počele prijave na sedmi Metro Potentials

Zainteresirani se mogu prijaviti na dvogodišnji menadžerski program za mlade i steći međunarodno radno iskustvo

Metro Cash & Carry otvorio je prijave za sedmi po redu Metro Potentials u sklopu kojeg omogućava mladima iz Hrvatske stjecanje dvogodišnjeg međunarodnog radnog iskustva kako bi preuzeli menadžerske funkcije unutar tvrtke.

Program Metro Potentials odvija se u Hrvatskoj i inozemstvu, a nakon završene edukacije kandidatkinja ili kandidat će zauzeti menadžersku poziciju u tvrtki Metro Cash & Carry koja posluje u 25 zemalja. Za sudjelovanje u programu mogu se prijaviti kandidati i kandidatkinje iz Hrvatske koji su tijekom protekle tri godine diplomirali na fakultetima ekonomskog ili turističkog usmjerenja. Sam program traje dvije godine, a fokus je na pružanju podrške malim i srednjim poduzetnicima.

Prijave traju do 28. veljače godine, a prednost će imati kandidati koji su tijekom studiranja sudjelovali u izvannastavnim aktivnostima, imaju internacionalno iskustvo te izvrsno vladaju engleskim i još jednim stranim jezikom. Svi zainteresirani trebaju poslati životopis i motivacijsko pismo na engleskom jeziku na e-mail MCCHRREcruitment@metro.cc.hr ili na adresu Metro Cash & Carry d.o.o., Department of Human Resources, Jankomir 31, 10 090 Zagreb.

Svi dosadašnji polaznici Metro Potentials programa iz Hrvatske imali su priliku stjecati iskustvo u Njemačkoj, gdje su bili dio međunarodnih timova za razvijanje strateških projekata tvrtke, te u Italiji, Španjolskoj, Japanu i Kini.

“Programom Metro Potentials svake godine proširuje tim mladim nadarenim ljudima iz Hrvatske. Polaznici programa imaju priliku upoznati se s međunarodnim tržištima i razviti svoje vještine i znanja pod stručnim mentorstvom. Pozivam sve zainteresirane kandidate da se prijave i naprave veliki korak unaprijed u svojoj karijeri”, naglasila je Ana Josipović, voditeljica treninga i razvoja u Metroovom Odjelu ljudskih resursa.

Nakon prve faze odabira temeljem životopisa i motivacijskih pisama, kandidati će pristupiti intervjuima s predstavnicima Odjela ljudskih resursa Metroa te procjeni u lokalnom, kao i međunarodnom centru procjene. Detaljnije informacije o procesu odabira, programu kao i iskustva polaznika možete pronaći na internetskoj stranici Metro Cash & Carryja.