Počele prijave za konferenciju o digitalnoj trgovini OMGcommerce

omgcommerce_1naslovnaPočele su prijave za OMGcommerce, jednu od najpopularnijih konferencija u Hrvatskoj, koja će ove godine održati od 1. do 3. lipnja 2016. u Zagrebu, te će okupiti poduzetnike, marketingaše, trgovce, lidere i članove domaće digitalne ekonomije kako bi predstavila trendove i novosti hrvatskog digitalnog tržišta.

Prošle je godine na ovoj konferenciji, s preko 350 vrhunskih sudionika, najavljen Uberov dolazak koji je digitalizacijom uzdrmao hrvatsko taksističko tržište, a PayPal se predstavio domaćim trgovcima. Ove godine, organizator konferencije, tehnološki online news magazin Netokracija, najavljuje njezino proširenje.

Tako će prvi dan konferencije OMGcommerce, 1. lipnja, biti posvećen trendovima digitalne ekonomije koji će sudionicima dati uvid u stanje i događanja na hrvatskom tržištu, gdje je istraživanjima već dokazano da se hrvatski kupci ne boje plaćanja preko interneta, te da žele kupovati preko digitalnih platformi – a za to se svaka tvrtka i organizacija koja želi uspjeti mora pripremiti.

“Želite li znati tko zapravo razvija Abrakadabru, koliko hrvatski turizam zaista koristi digitalne tehnologije i što će na vas utjecati u 2016.? Prvi dan konferencije razgovarat ćemo o tome kako će se digitalna trgovina razvijati sljedećih nekoliko godina i kako će tzv. on demand ekonomija “pojesti” hrvatsko gospodarstvo, i to kroz desetak 10 kvalitetnih panela i predavanja”, najavio je Ivan Brezak Brkan, osnivač Netokracije i organizator OMGcommerce konferencije.

Uvidjevši interes za specijalizirane teme poput integracije CRM-a u trgovine, razvoja učinkovitih internetskih trgovina te kvalitetnog email marketinga, drugi dan konferencije organizatori su namijenili pravim poslovnim edukacijama u digitalnoj trgovini koje će voditi razni stručnjaci, a svoja će predavanja bazirati na domaćim primjerima iz prakse.

Zato će drugi dan konferencije, 2. lipnja, pod nazivom “Poslovne edukacije” biti podijeljen u 4 bloka:

1. Trgovci: “Kako imati najbolju internetsku trgovinu u 2016”. Jedno od predavanja bit će ono Inchoovog ecommerce stručnjaka Vanje Bunjevca koji će otkriti kako učinkovito budžetirati za izradu internetske trgovine.
2. Marketingaši: “Digitalna prodaja za digitalni marketing” odgovorit će na pitanja kako prodavati putem društvenih mreža, kako koristiti analitiku za check-out i druga.
3. ICT rješenja: “Tehnološke platforme za digitalnu ekonomiju” pozabavit će se tehnički zahtjevnom stranom digitalne ekonomije, otkrivajući praktičnu, poslovnu korist CRM, ERP i sustava za internetske trgovine. Dokaz toga je i prisutnost svjetski poznatog SAP-a kao jednog od naših ključnih partnera i pokrovitelja OMGcommercea.

4. Profesionalci u turizmu: “Digitalni turizam”. Najvažnija hrvatska gospodarska grana i dalje ne koristi digitalni marketing u punom potencijalu pa i dalje postoje mnogi kolege koji ga moraju otkriti i uložiti u digitalna rješenja kako bi u sezoni 2016., ali i 2017. prestigli svoje ciljeve. U predavanjima će sudjelovati ugledna konzultantska kuća  Horwath HTL te Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske. Budući da, po istraživanju Boston Consulting Grupe, 95 posto kupaca koristi digitalne kanale za organizaciju svojih putovanja, ova će tema biti jedna od najpopularnijih tijekom konferencije.

Treći dan konferencije održat će se ekskluzivni Ecommerce Executive Forum koji će okupiti najbolje ecommerce lidere kako bi raspravljali o ključnim pitanjima domaće digitalne ekonomije. Ovaj događaj je ekskluzivan jer je ograničen na 40 osoba koji će se, kako bi sudjelovali, morati prijaviti na waiting listu.

Kotizacija za prvi dan konferencije iznosi 299 kuna + PDV, dok kotizacija za drugi dan konferencije iznosi 999 kuna + PDV.

Prijave za OMGcommerce konferenciju već su počele, a broj sudionika je ograničen – zato, prijavite se odmah na linku.