Podravka: Održano “6. Cool okupljanje”

Podravka je već šestu godinu za redom u svojem gastronomskom centru “Štagelj” ovog vikenda bila domaćin “Cool okupljanja”. Događaj je to kojeg korisnici Coolinarike željno iščekuju cijele godine te prilika za susretom sa svojim online prijateljima.

Na ovogodišnjem okupljanju sudjelovalo je oko 150 gostiju iz raznih zemalja. Dio bogatog cjelodnevnog programa bile su i natjecateljske aktivnosti tijekom kojih su gosti imali prilike okušati svoje kulinarsko umijeće u pripremi jela s Podravka temeljcima, mariniranju jela s Vegeta marinadom, ukrašavanju Dolcelinih Cupcakesa i Muffina te izboru najbolje fotografije slastica, priopćeno je iz Podravke.

Tijekom ugodnog druženja korisnici su mogli uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi koja je ove godine bila tematski vezana upravo za jela Podravine i Slavonije.

Većina ovogodišnjih gostiju redoviti su posjetitelji “Cool okupljanja”, a valja istaknuti da korisnici Coolinarike tijekom godine i samostalno organiziraju manja “Cool okupljanja” diljem svijeta.

“Kada se netko toliko puta vraća na Coolinariku ili na Coolinarikino godišnje okupljanje onda je to dokaz da radimo dobar posao. To znači da brinemo o našim korisnicima i njihovim potrebama jer im upravo dajemo proizvod kakav žele. Vodi nas ista strast, a to je strast prema kreativnom kulinarstvu i dobroj hrani”, istaknula je članica Uprave Podravke Jadranka Ivanković na ovogodišnjem velikom “Cool okupljanju”.

Dugogodišnji član Coolinarike, poznat po nadimku Pinac, dojmove s “Cool okupljanja” podijelio je na svom blogu na Coolinarici: “Trebao sam čekati šest godina da konačno i ja budem u našoj velikoj obitelji i apsolutno me ništa nije iznevjerilo, dogodilo se ono što sam mislio da se događa, kad sam s čežnjom iz New Yorka pratio vaša predivna druženja.”