Podravka organizirala susret umirovljenika i jubilaraca

Na tradicionalno druženje, održano ispred Tvornice juha i Vegete u Koprivnici, pozvani su svi umirovljenici, njih 3391, uz 250 zaposlenika s 30, 35 i 40 godina radnog staža u okviru Grupe Podravka

Grupa Podravka i ove je godine organizirala godišnji susret svojih umirovljenika i zaposlenika s jubilarnim radnim stažom. Na tradicionalno druženje, održano ispred Tvornice juha i Vegete u Koprivnici, pozvani su svi umirovljenici, njih 3391, uz 250 zaposlenika s 30, 35 i 40 godina radnog staža u okviru Grupe Podravka. Svjesna značaja zaposlenika za uspjeh kompanije, Podravka je jedna od rijetkih kompanija u Hrvatskoj koja za bivše zaposlenike i jubilarce organizira ovakva druženja.

Na početku susreta, prisutne je pozdravio Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke te im zahvalio na vrijednom radu koji su ugradili u ostvarenje vrijednih poslovnih rezultata Grupe Podravka.

“Grupa Podravka ima jake brendove, vrhunske proizvode, modernu tehnologiju, ove godine smo ostvarili povijesno dobre financijske rezultate i u svemu tome najvažniju ulogu imaju njezini zaposlenici, kako bivši tako i sadašnji. U svakom našem proizvodu, međusobnim odnosima, odnosima s našim partnerima i kooperantima nastojimo se voditi našim glavnim motom, a to je ‘Uvijek sa srcem’. Pored toga, s ponosom ističemo našu usmjerenost na kvalitetno upravljanje našim najznačajnijim kapitalom – našim zaposlenicima. Svojim sadašnjim zaposlenicima omogućavamo poticajno okruženje za učenje i napredovanje, timski rad i zajedništvo na svim razinama. Organizacijom ovakvih druženja i održavanjem kontinuiranih kontakata od srca želimo zahvaliti svima onima koji su kroz dugi radni vijek gradili i još uvijek grade sve uspješniju Podravku”, istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.