Kako bi podsjetila građane na važnost pomaganja drugima, Podravka je u sklopu akcije “Slatki blagdani svima” u suradnji s Gradom Zagrebom te Hrvatskom glazbenom mladeži pripremila tople i ukusne Podravkine čajeve i slastice na Cvjetnom trgu u Zagrebu, izvijestili su iz Podravke.

Podravka ove blagdane obilježava i akcijom “Slatki blagdani svima”, kojoj je cilj probuditi božićni duh iskazivanja pažnje prema bližnjima, obitelji, prijateljima, ali i sugrađanima kojima su potrebni naša pomoć i lijepa gesta.

Kako bi podsjetila građane na važnost pomaganja drugima, Podravka je u suradnji s Gradom Zagrebom i Hrvatskom glazbenom mladeži koji organiziraju druženje uz klasiku i jazz na Cvjetnom trgu, pripremila tople i ukusne Podravkine čajeve i slastice.

Akciju su podržali i operna pjevačica Sandra Bagarić, koreograf i član žirija HTV-ova “Plesa sa zvijezdama” Dinko Bogdanić, TV voditeljica Renata Sopek, pjevačica i glumica zagrebačkog kazališta Komedija Danijela Pintarić i glumica domaće hit serije Ruža vjetrova Karmen Sunčana Lovrić, koji su se u subotu u podne družili s građanima i posluživali im čajeve i slastice.

“Željeli smo uljepšati građanima ovo blagdansko vrijeme i podsjetiti ih da se sjete svojih bližnjih i drugih sugrađana u ove dane, kad svi više nego ikad trebamo toplo i blisko okruženje i ozračje. Svi zaslužuju slatke blagdane, a pripremiti i pokloniti kolač onome tko vam je drag, jednostavna je i lijepa gesta koja će zagrijati svačije srce”, kazala je direktorica Korporativnih komunikacija Podravke Marinka Akrap.