Uz pomoć aplikacije Coolinarika na Samsung Smart TV-u Filip Šovagović i Ranko Zidarić kuhali i zabavili pulsku publiku

U sklopu 61. Pulskog filmskog festivala održana je posebno osmišljena prezentacija Coolinarike – aplikacije za Samsung Smart TV, namijenjene svim ljubiteljima kulinarstva kojima često nedostaje dobra ideja ili kvalitetan recept.

Aplikaciju Coolinarike prvi su odlučili iskušati sudionici Celebrity Masterchefa i poznati hrvatski glumci Filip Šovagović i Ranko Zidarić, a svoje umijeće predstavili su članu žirija Celebrity Masterchefa, Andreju Barbieriju.

Poznati natjecatelji pripremali su specijalitet “Spaghetti alla Chef” prema jelu iz najnovijeg kulinarskog filma “Glavni kuhar” čija je premijera održana istu večer u pulskoj Areni.

“Nakon što smo prošle godine omogućili prikaz Coolinarike na svim uređajima, sada su na red došli i pametni televizori. U suradnji sa Samsungom, nudimo našim vjernim korisnicima izuzetno jednostavnu aplikaciju za uporabu i rukovanje koja nudi brojne dnevne recepte s Coolinarike”, izjavila je Marinka Akrap, direktorica Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke.

Glumci su krenuli u pravu kulinarsku bitku naoružani najboljim namirnicama, priborom, pregačom, kulinarskim umijećem ali i jednim posebnim asistentom.

Naime, netom prije njihovog “Konačnog kulinarskog obračuna” predstavljena je inovativna kulinarska aplikacija “Coolinarika” koju će imati svi Samsung pametni televizori proizvedeni od 2011. godine, a njihovi korisnici imat će priliku kuhati dnevne recepte s Coolinarike, po posebno navedenim i objašnjenim koracima.

“Kako bi išli u korak s najnovijim tehnološkim trendovima, razvijena je Smart TV aplikacija ‘Recept dana’ za Samsung Smart televizore. Smart TV aplikacija osigurava još pristupačnije, ugodnije i praktičnije korisničko iskustvo svim postojećim, ali i novim korisnicima, a dostupna je na svim Samsung pametnim televizorima proizvedenim od 2011. godine”, nadodao je Dražen Čučković, voditelj odjela potrošačke elektronike Samsung Electronics, predstavništvo Zagreb.

PROMO