Podravkinim proizvodima nagrada Superior Taste Award

Podravkini su proizvodi nizu dosadašnjih nagrada i priznanja za svoju kvalitetu dodali još Superior Taste Award 2010, a predstavnici Podravke preuzeli su ovu nagradu na svečanosti dodjele koja se održala u Bruxellesu.

taste-awardU samom vrhu izvrsnosti smjestio se brand Studenac koji je ocijenjen maksimalnom ocjenom od tri zvjezdice te svrstan u kategoriju proizvoda vrhunskog okusa i kvalitete. Potrošači su percipirali Studenac kao proizvod koji se izdvaja iznad konkurencije, prepoznavši u njemu visokokvalitetnu gaziranu prirodnu mineralnu vodu namijenjenu vrhunskim gurmanskim užicima kao i svakodnevnom gašenju žeđi, nadoknadi minerala i hidrataciji organizma.

Priznanje Superior Taste Award dodjeljuje International Taste & Quality Institute iz Bruxellesa – jedna od vodećih svjetskih organizacija koja ocjenjuje kvalitetu okusa svih kategorija proizvoda iz segmenta prehrane i pića. Priznanje tim više dobiva na vrijednosti što je stručni sud te ugledne organizacije činilo 120 uvaženih šefova kuhinja i somelijera koji su više dana testirali, ocjenjivali i davali komentare za 900 prehrambenih proizvoda i pića iz 60 zemalja diljem svijeta. U Superior Taste Award kategoriji ocjenjuju se isključivo proizvodi koji se nalaze na policama trgovina, a u proces ocjenjivanja mogu ući proizvodi samo onih kompanija koje posjeduju certifikate kontrole kvalitete.

Važnost ove nagrade najbolje ilustrira činjenica da u pravilu manje od 10 posto svih proizvoda koji sudjeluju u testiranju uspiju osvojiti tri zvjezdice, odnosno više od 90 posto mogućih bodova.

Osvojeni rezultati omogućuju i ostalim nagrađenim Podravkinim proizvodima – Ajvaru Blagom, Lino ladi, Mješavini za krafne, Mješavini za kukuruzni kruh i Mješavini za kruh sa sjemenkama da sljedeće tri godine na ambalaži komuniciraju internacionalno prepoznatljiv znak kvalitete “Superior Taste Award 2010”, što ih etablira među visokokvalitetne prehrambene proizvode.

Prethodni članakOdzvonilo nečitkim deklaracijama
Sljedeći članak50% popusta na hit naslove iz svijeta fantastike !