Poseban Božić uz Tisak

Božićni blagdani su pred nama, a jedan od neizostavnih poslova koje treba obaviti svakako je i kupnja poklona za naše najmilije jer nema ništa ljepše od osmjeha i sreće koju svi osjećamo kada na božićno jutro otvaramo poklone ispod bora.

tisak_bozicni-katalog_02120Već treću godinu za redom, Tisak izdaje luksuzno opremljen Božićni katalog s mnoštvom ideja za poklone za sve vaše najmilije. Na čak 72 stranice, nalazi se preko 1000 idealnih poklona za svakog člana obitelji po izuzetnim cijenama, stoji u priopćenju.

Ovaj veliki katalog uključuje najnovija izdanja knjiga eminentnih autora, posebno su odabrane knjige za djecu i veliki izbor slikovnica za najmlađe. Za ljubitelje filma i poznatih televizijskih serija pripremljen je veliki izbor najnovijih filmova i filmskih kompleta po izuzetno povoljnim cijenama. Veliki izbor CD-a s božićnim pjesmama uz najnovija izdanja domaćih i svjetskih glazbenika niti jednog ljubitelja glazbe neće ostaviti ravnodušnim. Katalog je obuhvatio i veliki izbor igračaka koje će kao i video igrice razveseliti najmlađe članove obitelji.

Katalog se može preuzeti na svim kioscima Tiska, Tisak medie i Slobodne Dalmacije, a narudžba proizvoda iz kataloga brza je i jednostavna. Naručivanje je moguće 24 sata dnevno putem besplatnog info telefona, narudžbenice iz kataloga ili putem web stranice www.tisakmedia.hr. Odabrani proizvodi besplatno se dostavljaju na naznačeni kiosk Tiska ili Tisak Media centar u roku od tri dana od dana narudžbe, a plaćanje se vrši pri preuzimanju.

Ponuda proizvoda iz Božićnog kataloga važeća je od 23.11. do 08.01.2010. godine, a svi proizvodi dostupni su i u Tisak media centrima gdje će biti posebno izloženi i označeni.

Božićni katalog idealno je rješenje za sve one koji se groze blagdanskih gužvi i omogućuje ugodnu, jednostavnu i nadasve elegantnu kupnju, zaključuju iz Tiska.