Posebno pakiranje Dukat čokoladnog mlijeka s čašom na dar

Pakiranje s dva Dukat čokoladna mlijeka, posebnom čašom i simpatičnom ljubavnom porukom odličan je poklon za slatko Valentinovo

Veljača je najkraći mjesec u godini, ali i mjesec ljubavi tijekom kojeg uglavnom tražimo idealan poklon za drage i bliske osobe. Kako bi obilježio mjesec ljubavi Dukat je lansirao promotivno pakiranje s dva čokoladna mlijeka u boci od 1 l i čašom na dar s prigodnom porukom kojom možete razveseliti svoje najdraže. A budimo realni, s čokoladnim mlijekom nikada ne možete pogriješiti.

Predstavljanjem prigodnog pakiranja čokoladnog mlijeka s posebnom čašom i simpatičnom ljubavnom porukom, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, Dukat želi podsjetiti da ljubav treba pokazivati svaki dan i da je za Valentinovo dovoljan i mali znak pažnje. A posebno pakiranje čokoladnog mlijeka s gratis čašom je upravo to – znak pažnje i poziv da pronađemo vrijeme jedni za druge i provedemo trenutke za pamćenje uz najfinije Dukat čokoladno mlijeko. Vrijedi zapamtiti kako voljene osobe uvijek treba razveseliti malim znacima pažnje.

Prethodni članakUskoro početak implementacije nagodbe za Agrokor
Sljedeći članakŠest trendova koji će odrediti budućnost nabave