PR Arena – centralni edukacijski događaj za studente iz regije

Najveća edukativna konferencija za studente o odnosima s javnošću – PR Arena International održat će se u Sarajevu 19. i 20. listopada 2013. godine.

Ova, već sada tradicionalna konferencija, ponovno nudi priliku za edukaciju koja je iznimno korisna i hvalevrijedna. Podsjetimo, u Sarajevu je u travnju ove godine prisustvovalo više od 300 sudionika koji su imali priliku za edukaciju, razmjenu kontakata i druženje, a u listopadu glavni grad Bosne i Hercegovine ponovno će okupiti studente iz osam država naše regije.

“Nastojimo da PR Arena stvori nove dodatne vrijednosti za studente. Rekao bih da je to proces, ali izuzetno se radujemo novim sudionicima iz regije i država Europske unije koji tek trebaju, u skladu s našom vizijom, osjetiti čari Sarajeva i PR Arene”, rekao je gospodin Danijel Koletić, idejni tvorac projekta.

“Sada, kada smo postali vodeći studentski događaj u regiji, predavača, koji bi żeljeli upoznati nove generacije i pružiti im znanje, ima previše. Studentima je svaka tema izazov tako da uvijek razmišljam o tome kako pomiriti sadašnjost i budućnost, mogućnosti implementacije i predavače koji znaju prenijeti znanje. Cilj mi je da studenti vide priliku  u struci komunikacijskog menadžmenta, s jedne strane, a oni, koje će život pozicionirati izvan struke, da ne zaborave u svojim projektima naći prostora da angažiraju stručnjake s područja komuniciranja kako bi bili uspješniji”, naglašava Koletić.

Studenti iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Albanije dobit će mogućnost da razmjene iskustva i kontakte koji će im biti od koristi u nastavku njihovih karijera.

Kotizacija za treću PR Arenu International iznosi 35 KM (18 eura) u koju je uključen i snack pack. Studente očekuju i vrijedni pokloni  od sponzora PR Arene: HT Eronet, Cinema City, Prestigio, Durex i Red Bull.

Više informacija možete pronaći na web stranici projekta www.prarena.ba kao i na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/PRArenaInternational, na kojoj se svi zainteresirani mogu prijaviti za sudjelovanje.