Predstavljen program 18. PRO PR konferencije

Dolazak je najavio Rob Morbin, generalni direktor Međunarodne organizacije konzultanata na području komunikacija (International Communications Consultancy Organisation – ICCO). Sudionici konferencije imat će priliku čuti 23 predavanja te sudjelovati u radu tri radionice i jednom panelu

Predstavljen je program 18. po redu PRO PR konferencije, međunarodne i specijalizirana konferencija na području odnosa s javnošću. Sljedeće godine će se održati u Sloveniji, točnije u Podčetrtku u Termama Olimia od 18. do 21.3.2020. „Networking in motion“ moto je konferencije na kojoj se očekuje, kao i prethodnih godina, oko 200 sudionika iz zemalja Jugoistočne Europe.

Dolazak je najavio Rob Morbin, generalni direktor Međunarodne organizacije konzultanata na području komunikacija (International Communications Consultancy Organisation – ICCO). Sudionici konferencije imat će priliku čuti 23 predavanja te sudjelovati u radu tri radionice i jednom panelu.

Među ostalim, na konferenciji će govoriti Carlos Chaguaceda, direktor komunikacija Prado muzeja koji ove godine godine obilježava 200 godina postojanja, Martin Nesirky, direktor informacijske službe Ureda Ujedinjenih naroda, Ingmar Rentzhog, direktor organizacije WeDontHaveTime iz Švedske te Gerry McCusker, osnivač Trans-media crisis simulation technology.

Organizatori su posebno ponosni što će konferenciju, u svojstvu pokrovitelja, podržati Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS), ali i Međunarodno udruženje za odnose s javnošću (IPRA), koje je ekskluzivno odlučilo biti pokrovitelj ove konferencije kao jedinog takvog događaja u regiji.