Premijera dječje predstave “Ledo medo i čarolija polarne svjetlosti”

Snjeguljica, Ledo Medo i Njofra zasjali na kazališnim daskama i oduševili mališane

Ovog vikenda u Histrionskom domu premijerno je održana predstava “Ledo Medo i čarolija polarne svjetlosti” u kojoj glavnu ulogu imaju omiljeni likovi – Snjeguljica, Ledo Medo i Njofra.

Riječ je o edukativnoj predstavi koja mališanima na zanimljiv način prikazuje zašto je važno konzumirati voće i povrće te ih zajedno sa simpatičnim mladim glumcima vodi u nezaboravnu avanturu na Sjeverni pol.

Za nezaboravan doživljaj najmlađih ljubitelja kazališta pobrinula se vrhunska glumačka ekipa – nježna Snjeguljica koju je svojim umijećem utjelovila Lina Parašilovac, šaljivi Njofra kojeg je bez premca odigrao njen brat Veno Parašilovac, hrvatskoj publici poznat i po glasu Artura u Luc Bessonovom crtanom filmu Arthur u zemlji Minimoya te narator Nikola Dabac koji svoj doprinos djeci osim na kazališnim daskama svakodnevno daje i kroz angažman u udruzi Crveni nosevi i uvijek jednako inspirativan Čarobnjak kojeg je djeci približio Hrvoje Perc.

Također, važno je istaknuti i činjenicu da je autor kostima i scenografije Matija Čop, priznati mladi kostimograf koji je radio kostime za planetarno poznatu Lady Gagu te glumce u filmu “Igre gladi”, što dodatno potvrđuje kako je riječ o vrhunskoj produkciji i kvalitetnom društveno odgovornom projektu kompanije Ledo.

Predstava je satkana od mnoštva stihova u rimi i kroz svoje šaljive, ali istovremeno edukativne songove oduševila je brojne mališane koji su glumačku skupinu nagradili brojnim pitanjima, smijehom i na kraju gromoglasnim pljeskom.

Djeca su uživala u interakciji s glumcima, a posebno ih je oduševilo fotografiranje s Ledom Medom i ostalom družinom nakon predstave te naravno degustacija sladoleda.

Karte za predstavu dijelile su se putem Ledo službene Facebook stranice, a posebni gosti bila su i djeca iz Dječjeg doma za nezbrinutu djecu u Nazorovoj ulici te djeca iz udomiteljskih obitelji.

Premijeru nisu propustili niti Filip Juričić sa sinom, Mile Kekin s kćerkicom, Ivanka Mazurkijević s kćerkicom, Iva Šarić Leko s bratom i djecom te Adriana Kovačević s kćerkom.

Nakon zagrebačke premijere predstava će krenuti na turneju po Hrvatskoj te će u “Ledo medo i čaroliji polarne svjetlosti” uskoro moći uživati mališani iz Splita. Raspored predstava bit će objavljen na službenoj Ledo web stranici, a prijave za predstavu vršit će se putem Ledo Facebook službene stranice.