Za istinske znalce i ljubitelje savršenog okusa i mirisa probranih visokokvalitetnih zrna kave Franck je razvio inovativne mljevene kave Single Origin Columbia i 100% Arabica koje predstavljaju sam vrh ponude u premium segmentu kava.

Poseban postupak uzgoja, berbe i obrade ploda sirove kave iz koje nastaje Single Origin Colombia pruža savršenstvo koje će probuditi sva osjetila. Riječ je o balansiranom okusu tamne čokolade, badema i karamele zaokruženog finim voćnim notama. Franck 100% Arabica nastala je od pomno biranih vrhunskih sorti arabica zrna uzgojenih u Središnjoj i Južnoj Americi, a karakteriziraju je blage čokoladne note prožete lješnjakom i bademom.

Osim odabirom najboljih sirovih kava za ove proizvode, iznimno bogatstvo i karakteristična punoća okusa Franckove Single-Origin Columbije i 100% Arabice dobiveni su i pažljivim procesom proizvodnje. Kave dolaze u vakuum pakiranju od 250 g uz preporučenu maloprodajnu cijenu za Franck 100% Arabica od 29,99 kuna, a za Single Origin Colombia kave od 39,99 kuna.