Od svog osnutka 1990. godine tvrtka Kanaan iz Donjeg Miholjca ima jasnu viziju – razviti najbolji proizvod na tržištu po pristupačnoj cijeni. Tako i u ovo izazovno vrijeme covida-19, uz pomno praćenje novonastale situacije te pridržavanje propisanih mjera sigurnosti i zaštite, prioritete su usmjerili na održavanje sigurnosti hrane.

Uz vlastitu proizvodnju krumpira i standardno visoke mjere sanitarnih standarda, za sigurnost omiljenih snack proizvoda nema bojazni. Kontrola se neprestano unaprjeđuje, a sva se proizvodnja odvija sukladno odredbama međunarodnog standarda za hranu IFS-a. Dvadesetak raznovrsnih snack proizvoda, koje trgovački lanci prodaju pod svojim robnim markama, sigurni su i kvalitetni. Uspjeh ostvaruju upravo zbog sustava proizvodne kontrole kvalitete te, naposljetku, same kvalitete proizvoda.

Predanim radom ova se tvrtka zadnjih 30 godina pozicionirala kao proizvođač vrhunskih snack proizvoda na hrvatskom i stranom tržištu, a kontinuiranim razvitkom zadovoljava visoke zahtjeve tržišta jer zadovoljstvo kupaca jedino je pravo mjerilo. Ulaganjem u modernu tehnologiju i razvojem novih ideja i linija ostvaren je rezultat prodaje flipsa i kokica kao najprodavanijih na tržištu u ukupnoj prodaji vlastitog brenda i PL-a, na što su izuzetno ponosni.

Motivirani kvalitetom svojih proizvoda, ističu nove linije premium kvalitete – Hand cooked čips i Rice Snack & Popcorn Snack. Ovim linijama u Kanaanu neprestano obogaćuju svoj asortiman i kupcima s veseljem nude inovacije u spoju okusa i kvalitete. Hand cooked čips najkvalitetniji je oblik čipsa na tržištu, a Rice & Popcorn Snack linija nudi primamljiv okus i organski certifikat u kategoriji zdravih grickalica.
Najpovoljniji proizvodi najviše kvalitete težak su ali ispravan tržišni moto i sa sigurnošću možemo reći kako Kanaan poznaje formulu uspjeha.
KANAAN d.o.o. Industrijska zona Janjevci 4 31540 Donji Miholjac
E-mail: kanaan@kanaan.hr
Tel: +385 31 620 180 / Fax: +385 31 620 191
www.kanaan.hr

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!