Pripremite svoje tanjure za novo Ledo Povrće s maslacem

POVRCE S MASLACEM 300gLedo mješavina Povrće s maslacem idealan je obrok koji nije potrebno odmrzavati prije kuhanja, a zahvaljujući tehnologiji brzog smrzavanja u njoj su očuvane hranjive vrijednosti sastojaka.

Mješavinu povrća čini pažljivo odmjeren omjer graška, mrkve, cvjetače i kukuruza šećerca, obogaćen maslacem i probranim začinima. Stoga je Ledovo Povrće s maslacem dobar izbor želite li samostalan povrtni obrok ili pak u kombinacijama mesnim jelima ili ribom.

Osim što se savršeno nadopunjuje s čitavim nizom jela za sva godišnja doba i zadovoljava raznolike prehrambene afinitete, Ledovo Povrće s maslacem ubrzava i pojednostavljuje pripremu hrane.

Povrće s maslacem nije potrebno odmrzavati prije kuhanja. Za samo kuhanje izdvojite manje od deset minuta,  nakon čega dobivate raznolik i hranjiv obrok, pogodan za glavno jelo ili kao prilog.

Brzo smrznuto svježe povrće zadržava sve svoje nutritivne vrijednosti, što je pravilo i kod ostalih Ledovih smrznutih proizvoda.

Novo Ledovo Povrće s maslacem dio je široke Ledove ponude smrznutog povrća, koja uključuje niz proizvoda od zasebno pakiranih vrsta povrća – u rasponu od rezanih šampinjona te rajčice i luka u kockicama, preko nekoliko vrsta mahunarki do brokule, cvjetače, kukuruza i špinata – kao i dvanaest raznolikih mješavina povrća, smrznuti krumpir pripremljen na nekoliko načina te nekoliko smrznutih gotovih povrtnih jela.

Ledo povrće s maslacem dolazi u pakiranju od 300 grama.