Prirodan i kvalitetan Naturavita čaj plod je vrijednog obiteljskog rada

Kvaliteta, kojom se Naturavita čajevi ponose, dolazi od predanog rada obitelji Nemčević koja se uspjela pozicionirati kao jedan od proizvodnih divova na domaćem, ali i stranom tržištu

Naturavita čaj već je poznat svima koji žele živjeti kvalitetnije i u skladu s prirodom. Arome Naturavita čaja olakšavaju i uljepšavaju svaki dan svojim jedinstvenim okusima. Kvaliteta, kojom se Naturavita čajevi ponose, dolazi od predanog rada obitelji Nemčević koja se uspjela pozicionirati kao jedan od proizvodnih divova na domaćem, ali i stranom tržištu.

Ova marljiva obitelj ljekovito bilje uzgaja na vlastitim posjedima i drži najviše standarde kvalitete u proizvodnji čajeva. Spoj obitelji i posla urodio je velikim plodom te pokazao da se privatno i poslovno može spojiti kada postoji velika strast za napretkom i inovacijom.

Stalno moderniziranje okusa, ali i dizajna pakiranja dovelo je do bogatog asortimana Naturavita čajeva u kojem se može pronaći za svakoga ponešto. Raznovrsne kombinacije bilja i voća čine ukusne i korisne čajeve za svaki dan i za svakog čajoljupca. Naturavita čajevi svoju kvalitetu duguju i jedinstvenim aroma omotačima koji čuvaju okus duže od roka trajanja, a mogu se ponijeti kako bi se pripravili bilo kada i bilo gdje.