Emil Tedeschi, Božo Skoko, Nataša Cesarec Salopek, Stjepan Malović, Burj Khalifa i Grad Pula ovogodišnji su dobitnici PRO.PR Awards

U sklopu jedanaeste PRO.PR konferencije, koja će se od 13. do 16. ožujka 2013. godine održavati u opatijskom hotelu Ambasador, dodijelit će se posebna priznanja pojedincima i organizacijama koji su svojom vizijom i misijom doprinijeli razvoju struke odnosa s javnošću na području jugoistočne Europe, ali i šire, izvijestili su organizatori.

Kako se navodi u priopćenju, nagradama PRO.PR Awards, Vision City, Vision Manager i Vision Project potiče se daljnje pozicioniranje odnosa s javnošću kao struke.

U kategoriji PRO.PR Awards, koja se dodjeljuje pojedincima za izniman doprinos u razvoju i pozicioniranju struke, dobitnici iz Hrvatske su prof.dr.sc. Stjepan Malović (Sveučilište u Zadru), dr.sc. Božo Skoko (Sveučilište u Zagrebu i Millenium promocija) te Nataša Cesarec Salopek (IM&C agencija).

U kategoriji PRO.PR Vision City, koja se dodjeljuje gradu u zemlji domaćina konferencije čije je rukovodstvo prepoznalo potrebu sustavnog upravljanja komunikacijama, dobitnik je Grad Pula, a najuspješnijim menadžerom, koji po kriterijima nagrade Vision Manager u radu svoje tvrtke uspješno implementira odnose s javnošću, proglašen je Emil Tedeschi.

Nagradu Vision Project, koja se dodjeljuje projektu čija je vizija i misija prepoznata na visokoj međunarodnoj razini, ove će godine primiti utemeljitelji Burj Khalife, najvećeg nebodera na svijetu koji se nalazi u Dubaiju.

PRO.PR Awards će se dodijeliti 15. ožujka  2013. u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji, u sklopu trodnevne PRO.PR konferencije koja će okupiti vodeće svjetske i regionalne stručnjake za odnose s javnošću.

Među dobitnicima PRO.PR Awardsa su i Cathie Burton (glasnogovornica OESS-a), Alex Aiken (izvršni direktor za komunikaciju u Vladi Velike Britanije), John Dalton (utemeljitelj Londonske škole za odnose s javnošću), prof.dr. Galin Borodinov (Sveučilište Sv. Kliment Ohridski), prof.dr. Magdolna Kolar Panova (International Balkan University Skopje), prof.dr. Jelenka Voćkić Avdagić (Fakultet političkih nauka Sarajevo), dr.sc. Borislav Miljanović (Represent Communications Srbija), Miša Lukić (Leo Burnett Srbija), Una Bejtović (slobodna savjetnica za odnose s javnošću), Miodrag Strugar (glasnogovornik DPS-a, Crna Gora) te Sabrina Povšič Štimec (RTV Slovenije).

PRO.PR Awards su utemeljene povodom desete obljetnice PRO.PR konferencije 2012. koja je obilježena u ožujku prošle godine u hotelu Habakuk u Mariboru, zaključuje se u priopćenju.