Zbog Odluke Vlade Republike Slovenije o zabrani okupljanja u javnim prostorima u Republici Sloveniji na događanjima s više od 100 sudionika, 18. PRO PR konferencija i dodjela priznanja PRO PR GLOBE AWARDS održat će se od 9. do 12. rujna u slovenskim Termama Olimia u Podčetrteku. “Kao što znate, odluka je donesena kao mjera opreza za širenje virusa COVID-19 Corona, koji mijenja smjer života i poslovanja na globalnoj razini. Kako imamo više od 170 sudionika, nažalost ovu odluku moramo uvažiti u cijelosti“, poručio je Danijel Koletić, predsjednik organizacijskog odbora.

Svima koji ne mogu prisustvovati konferenciji u novom terminu organizatori nude da se bez dodatne uplate kotizacije prijave za PRO PR 2021.

“Zdravlje i sigurnost naših sudionika, partnera, predavača i kolega od najveće su nam važnosti. Znamo da će ova vijest donijeti frustraciju kao i nekoliko izazova, pa hvala vam na povjerenju i razumijevanju za situaciju na koju nažalost ne možemo utjecati, unatoč želji da vas vidimo sljedeći tjedan pod motom Networking in Motion. Stoga se nadam da se vidimo početkom rujna”, zaključuje u priopćenju Koletić.