Procter & Gamble nagrađen certifikatom Poslodavac Partner

Procter & Gamble je zahvaljujući izvrsnim praksama upravljanja ljudskim resursima nagrađen certifikatom Poslodavac Partner.

Ovime je Procter & Gamble potvrdio kako primjenjuje najsuvremenije prakse upravljanja zaposlenicima koje vode ne samo poslovnom uspjehu već i zadovoljstvu zaposlenika što su potvrdili i dobivanjem nagrade “Najbolji poslodavac 2014” koja se dodjeljuje na temelju rezultata ispitivanja zadovoljstva zaposlenika.

Priznanje Certifikat Poslodavac Partner je direktorici Lani Zanne Latos uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke Selectio.

Na svečanoj dodjeli kojoj su prisustvovali svi zaposlenici, stručni ocjenjivački tim je prezentirao rezultate analize pet područja upravljanja zaposlenicima: Strategija, Regrutiranje i selekcija, Rad, motivacija i nagrađivanje, Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima.

Kako bi zadovoljila standarde certifikata, kompanija mora imati najmanje 75% ukupnih mogućih bodova, ali i najmanje 70% bodova u svakom od pet ocjenjivanih područja.

Procter & Gamble je ostvario visoke rezultate u svih pet područja. Maksimalnom ocjenom je ocijenjeno područje Praćenja i nagrađivanja radne uspješnosti zahvaljujući jasno definiranim ciljevima za sve zaposlenike, redovitoj povratnoj informaciji i transparentnom sustavu plaća i nagrađivanja.

“Ponosni smo dobitnik Certifikata Poslodavac Partner koji potvrđuje izvrsnost praksi upravljanja ljudskim resursima. Uz priznanje zaposlenika dobili smo i priznanje struke. Usmjereni smo na razvoj lidera zahvaljujući filozofiji internog razvoja zaposlenika i prilikama koje im se pružaju. Ono što nudimo zaposlenicima od prvog dana u kompaniji su odgovornost i izazovni poslovni zadaci, mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja te dinamična međunarodna okolina za rad. Ključ uspjeha kompanije su naši ljudi i vrijednosti koje njegujemo kroz sve procese”, izjavila je Lana Zanne Latos, direktorica P&G Hrvatska.