karolina-bregovic-jar-najljepse-rukeKarolina Bregović (31) iz Rijeke proglašena je ženom s najljepšim rukama u Hrvatskoj. Ona je odabrana između 84 sudionice koje su se natjecale putem web stranice www.gloria.com.hr, a pod pokroviteljstvom trgovačke marke Jar Dermaprotect. Karolina Bregović je dobila najviše glasova na web stranici na kojoj se odvijalo glasovanje.

“Jako sam sretna i uzbuđena zbog pobjede. Oduvijek veliku pozornost poklanjam njezi i ljepoti svojih ruku pa mi je ovo priznanje zato posebno važno. Na Izbor za najljepše ruke sam se prijavila na nagovor svoje obitelji, a ova iznimno vrijedna nagrada Zlatarne Celje mi je bila dodatan poticaj. Od srca zahvaljujem svima koji su glasovali za mene”, izjavila je pobjednica hrvatskog Izbora za najljepše ruke, Karolina Bregović.

Osim što je osvojila titulu hrvatske Miss Hand, Karolina Bregović je nagrađena i vrijednom nagradom – dizajnerskim nakitom u vrijednosti od čak 15 tisuća kuna u Zlatarni Celje.

Poklon bon Zlatarne Celje joj je u poslovnici u Arena centru predala TV producentica i voditeljica Barbara Radulović.

“Mislim da je Izbor za najljepše ruke bio iznimno originalan i zanimljiv. Ženske ruke su sredstvo za njezin rad, one pokazuju i prenose emocije, odražavaju ljepotu i dobro je da im se posvetilo jedno ovakvo natjecanje. Čestitam pobjednici Karolini Bregović! Ja osobno ruke svakodnevno njegujem zaštitnom kremom, mjesečno idem na manikuru i pazim na izbor sredstava za čišćenje. Ostale tretmane zasad ne koristim”, izjavila je Barbara Radulović.

Izbor za najljepše ruke je započeo u rujnu nakon ekskluzivne izložbe poznate fotografkinje Mare Milin koja je fotografirala ruke deset poznatih Hrvatica. Među njima su bile glumica Marija Borić, kuharica Ana Ugarković, akademska slikarica i pjevačica Jadranka Bastajić Yaya, fotografkinja Mara Bratoš, koreografkinja i plesačica Larisa Navojec, TV vrtlarica Kornelija Benyovsky Šoštarić, taekwondoistica Martina Zubčić, vlasnica frizerskog salona Etra Petra Granić, mr. spec. kineziologije Ana Marija Jagodić Rukavina, te TV producentica i voditeljica Barbara Radulović.

Natjecanje je održano pod pokroviteljstvom trgovačke marke Jar Dermaprotect, novog tekućeg deterdženta za pranje posuđa namijenjenog ženama koje brinu o ljepoti kože ruku. Jar Dermaprotect pranje posuđa pretvara u svakodnevno spa iskustvo jer ruke nakon upotrebe ostaju nježne i njegovane, a mirisi kokos-aloe vera te lopoč-jojoba taj doživljaj čine još ugodnijim.

Koža ruku je nakon kože lica najosjetljiviji dio tijela jer je zbog tankog potkožnog tkiva podložna isušivanju, a godine se najviše odražavaju upravo na rukama. One su ujedno i jedini dio tijela za koji još uvijek ne postoji plastična operacija ili neki drugi tretman koji bi im vratio svježinu.

Zato je iznimno važno kožu ruku svakodnevno njegovati te koristiti sredstva za čišćenje koja je ne oštećuju. Ruke će na taj način postati odraz naše ljepote baš kao što su oči odraz naše duše.