program-blagajna-kasa-ugostiteljstvo-trgovinu-slika-1InfoS sistem (POS blagajna – kasa i aplikacija InfoS) za ugostitelje i trgovce (maloprodaja i veleprodaja) namijenjen je svima koji žele voditi svoje poslovanje u modernom programu s velikom jednostavnošću usprkos konkurentskim kompleksnim rješenjima istih mogućnosti.

U POS paketu dobivate sve što trebate, sve novo i s godinu dana garancije (u crnoj ili srebrno – crnoj kombinaciji).

Ukoliko već imate PC kasu (računalo s Windows XP ili novijim operacijskim sustavom, monitor, POS printer) pretplatite se samo na InfoS aplikaciju koju ćemo ugraditi u vašu staru kasu ukoliko je to moguće.

U cijenu su osim strojne i programske opreme uključeni i unos početnih normativa, cjenika, artikala, dobavljača i ostalih šifranika koje nam vi dostavite, te na taj način odmah dobivate funkcionalno moderno rješenje, vašu novu POS kasu/blagajnu.

Dostava i montaža također je uračunata za područje cijele Hrvatske po prethodnom dogovoru, a nakon instalacije i edukacija.

Program je izrađen tako da uz minimalno znanje rada na računalu i osnova poslovanja možete mijenjati/dodavati/brisati sve podatke (normative, cijene, porezne grupe, raspored stolova i gumba, izmjena slika, dodavanje konobara, dobavljača i sve ostalo), pa na taj način nećete imati dodatnih troškova i plaćanja nekoga da to uradi umjesto vas.

Ukoliko ne želite dodavati ili brisati normative, artikle i drugo (ili nemate vremena), rado ćemo vam pomoći u tome.

Ukoliko se odlučite za godišnji najam u cijeni je i telefonska podrška koju naši korisnici besplatno koriste.

Ono što nas svakako razlikuje od konkurencije je podrška u svakom trenutku putem mobitela (24/7) bez obzira na blagdane, godišnje odmore i slične izvanredne situacije jer je to upravo tada i najpotrebnije, čega smo itekako svjesni.

Druga konkurentska prednost je i prilagođavanje aplikacije za POS blagajne vašim potrebama!

Imate dobru ideju kako bi nešto u aplikaciji InfoS bilo bolje ili lakše? Autori smo programa u cijelosti pa svaku vašu želju možemo implementirati direktno u kodu i takav prilagođeni softver za POS kasu instalirati vama bez dodatnih troškova.

Često smo na terenu pa vas molimo da nas kontaktirate putem e-maila ili na mobitel 098/715-663. Izgled i mogućnosti pogledajte na www.pos-blagajne.com.

Cijena paketa: 1000 kuna.