Proizvodima PIK Vrbovca zlatna odličja dodijeljena u Njemačkoj

Njemački DLG, vodeća europska organizacija za nezavisno testiranje i ocjenjivanje kvalitete prehrambenih proizvoda, na nedavno održanom ocjenjivanju mesnih prerađevina dodijelila je proizvodima PIK Vrbovca čak četiri zlatne medalje za vrhunsku kvalitetu.

Zlatom su se tako okitili PIKO, PIKO sa sjemenkama i Omegolom, PIK šunka Premier te hrenovke u prirodnom crijevu. Nagrađeni proizvodi dio su bogatog PIK-ovog asortimana mesnih prerađevina, proizvedeni su od pomno biranog crvenog mesa, dokazive sljedivosti, poznatoga i provjerenoga hrvatskog proizvođača.

PIKO sa sjemenkama i Omegolom ujedno je prvi proizvod u svojoj kategoriji na hrvatskom tržištu koji sadrži Omegol, zobene pahuljice, sjemenke suncokreta, lana i sezama, te je idealan za sve one koji brinu o svojoj prehrani, vode računa o raznolikosti hrane i brinu o svome zdravlju. PIK šunka Premier u kategoriji delikates šunki vrhunski je proizvod dobiven od najkvalitetnijeg mesa svinjskog buta, koji spaja tradicionalnu proizvodnju šunki s najsuvremenijim tehnološkim procesom pečenja i prirodnog dimljenja.

DLG svake godine testira više od dvadeset tisuća različitih prehrambenih proizvoda iz cijelog svijeta prema najstrožim standardima, a samo najbolji od njih zaslužuju ovo laskavo priznanje. Prestiž osvojenih nagrada je i u činjenici da ih dodjeljuje njemački institut, a poznato je da su Nijemci izuzetni poznavatelji mesnih prerađevina, kao i da su neke od najpoznatijih kobasica upravo izvorno njemačkog podrijetla.

Ovime se i dodatno potvrđuje već dobro poznata kvaliteta PIK-ovih proizvoda, kao jednog od vodećih proizvođača prehrambenih proizvoda u ovom dijelu Europe.