KOLEDA d.o.o. je tvrtka u stopostotnom privatnom vlasništvu s vizijom stalnog rasta a osnovna djelatnost je proizvodnja kvalitetne durum tjestenine s jajima iz krupice durum pšenice. Proizvodni pogon tvrtke KOLEDA smješten je u Velikoj Gorici. Naša usmjerenost na izvrsnost proizvoda i stalno usavršavanje tehnologije i prodaje kvalitetne durum tjestenine prepoznata je od strane kupaca, tržišta i naših poslovnih partnera.

Potražite u prodaji KOLEDA tjesteninu: široki rezanci, široki rezanci sa špinatom, široki rezanci s mrkvom, jušni rezanci, jušni rezanci s mrkvom, ribana kašica s mrkvom, krpice, makaroni, školjke, pužići i svrdla.

Porijeklo imena Koleda
Još od starih Slavena u našim se krajevima zadržao običaj koledarenja, čestitarenja u blagdansko doba čestitara-koledara, koji bi obilazili domaćinstva pjevajući koleda (koledo) napjeve i pri tome ukućanima zazivali bogat stol, uspješnu i plodnu godinu. U tom duhu i KOLEDA tjestenina u najboljoj tradiciji na vaš stol donosi izdašne mirise i okuse jela pripravljenih s kvalitetnom durum tjesteninom koja u sastavu sadrži najmanje 15% jaja. To je tjestenina koja se žuti u krepkim juhama, zlati se iz punih tanjura, pripravljena od srca i s puno pažnje – po domaći.

KOLEDA d.o.o.
Eugena Kvaternika 17a, 10410 Velika Gorica
e-mail: info@koleda.hr
Tel.: +385 1 62 25 705
Web: www.koleda.hr