Proljetno čišćenje uz dm-ove proizvode Denkmit

Denkmit, vlastita marka dm-a osim što je cjenovno pristupačna, istodobno i minimalno šteti okolišu jer je ambalaža napravljena od materijala koji se može reciklirati

Dolazi nam proljeće – doba godine kada, uz buđenje prirode i mirise procvjetalog drveća i cvijeća, želimo isti osjećaj mirisa i svježine doživjeti i u svom domu. Takvo zadovoljstvo nude vam dm-ovi proizvodi Denkmit namijenjeni za čišćenje kupaonica, kuhinja, namještaja, tepiha ili podova. Denkmit, vlastita marka dm-a osim što je cjenovno pristupačna, istodobno i minimalno šteti okolišu jer je ambalaža napravljena od materijala koji se može reciklirati. Također, na ispitivanjima nezavisnih organizacija za kontrolu kvalitete i zaštitu potrošača proizvodi Denkmit dobivaju visoke ocjene.

U paleti proizvoda za čišćenje izdvajamo onaj za otklanjanje masnoća u kuhinji – bilo da je riječ o naslagama prljavštine, masnoće ili da je u pitanju zagorjela hrana na kuhinjskim uređajima, hladnjaku, roštilju, vrtnom namještaju i svim površinama od stakla i plastike, ovaj proizvod učinkovito će vratiti stari sjaj. Možete ga koristiti i za tretiranje tekstila prije pranja.

Nakon kuhinje, jedna od glavnih prostorija u stanu kojoj posvećujemo puno pažnje pri čišćenju jest kupaonica. U tu svrhu preporuka je Multi Power 4, sredstvo za čišćenje kupaonica koji uklanja tvrdokornu nečistoću, naslage kamenca ili ostatke sapuna i hrđe. Ako se mučite s tvrdokornim naslagama kamenca u kuhinji ili kupaonici onda upotrijebite proizvod za otklanjanje kamenca Denkmit.

Za blistav sjaj prozora i čisti pogled u prirodu potrebna su savršeno čista stakla za što možete posegnuti za proizvodom za čišćenje stakla s logom dm, a koji je ujedno i prikladan za čišćenje plastike. Pri ruci je dobro imati i univerzalno dezinfekcijsko sredstvo za čišćenje Denkmit, koje dezinficira te uklanja masnoću, prljavštinu, ostatke sapuna i neugodne mirise sa svih perivih površina.

Uslijed stalnih obveza i užurbanog ritma, a istodobno želje da se nakon posla vratimo u čisti dom, sve praktičnije sredstvo za čišćenje podova ili namještaja postaju vlažne maramice za čišćenje s kojima je posao vrlo brzo i učinkovito gotov. One za pod imaju i osvježavajući miris naranče. Ako pak trebate dubinski ukloniti prljavštinu i neugodne mirise s tepiha ili tapeciranog namještaja onda i za to postoji rješenje uz sredstvo za čišćenje tepiha i tapeciranog namještaja Denkmit.