vindija-odaberite-kvalitetu-po-super-cijeni-largeUkupno 132 proizvoda iz asortimana mliječnih i mesnih proizvoda te bezalkoholnih sokova i pića u ponudi su po nižim cijenama

Varaždinska prehrambena industrija Vindija ponudila je paletu svojih proizvoda na tržištu po sniženim cijenama. Ukupno 132 proizvoda iz ove akcije obilježeni su znakom “Odaberite kvalitetu po super cijeni”, izvijestili su iz ovog proizvođača.

Kao razlog iz Vindije ističu želju da izađu u susret svojim potrošačima na čijem se životnom standardu osjećaju posljedice gospodarske krize.

Kupcima su po povoljnim cijenama dostupna 33 proizvoda iz mliječnog asortimana, 27 proizvoda u kategoriji bezalkoholnih sokova i pića te 73 mesna proizvoda.

Apsolutni novitet na tržištu predstavlja Legenda ‘z bregov čvrsto kiselo mlijeko u obiteljskom pakiranju – kantici od 900 grama, koje se na policama trgovina može naći po cijeni od 7,99 kn, navode iz tvrtke.

Među bezalkoholnim sokovima i pićima posebno izdvajaju povoljne cijene funkcionalnih sokova Iso – sport i GI Control, čija su najveća pakiranja od 1,75 litre dostupna po cijeni od 11,99 kuna. U akcijskoj ponudi nalazi se i multivitaminsko piće A+C+E od 2 litre po cijeni od 10,99 kn.

U mesnom asortimanu nudi se Cekin pileći rasjek mix od 21,99 kn po kilogramu te pileću posebnu kobasicu od 500 grama od 9,99 kn. Povoljnu kupnju donosi i asortiman prerađevina od crvenog mesa, gdje se izdvaja Rozeto šunka u ovitku po cijeni od 49,99 kn za kilogram, poručuju iz Vindije.