Prva Super Konzum prodavaonica u Krku

konzum-krk-otvorenje-ftdOtvorenje novog trgovačkog centra omogućit će zapošljavanje više od 80 novih djelatnika s ovog područja.

24. srpnja otvorena je prva Super Konzum prodavaonica u Krku, na adresi Svetog Petra bb. Novu, 33. prodavaonicu najvećeg Konzumovg formata, svečano su otvorili g. Darijo Vasilić, gradonačelnik grada Krka i g. Darko Knez, predsjednik Uprave Konzuma u prisustvu brojnih poslovnih partnera i uzvanika. Otvorenje novog trgovačkog centra omogućit će zapošljavanje više od 80 novih djelatnika s ovog područja.

Nova Super Konzum prodavaonica imat će bogatu ponudu sa više od 20.000 artikala, među kojima će posebno biti zastupljen svježi asortiman voća i povrća, mesa, delikatese, pekarskih proizvoda, raznih svježe pripremljenih jela sa gastro odjela te velik izbor svježe ribe na odjelu ribarnice. Uz navedeno u ponudi se nalazi i tehnička roba, kućanske potrepštine te bogat sezonski asortiman, sve sa ciljem kvalitetnog odgovaranja na želje, potrebe i očekivanja naših kupaca, poručuju iz Konzuma. Na gotovo 7.000 m2 ukupne površine trgovačkog centra, uz Super Konzum prodavaonicu, kupcima će se nuditi i dodatne usluge i ponude poslovnih partnera u sklopu objekta – parfumerije, odjeće, obuće, tehnike i opreme za dom, caffe bara, tiska i drugih.

Radno vrijeme Super Konzuma tijekom ljeta je svakim radnim danom te subotom i nedjeljom od 8.00 – 22.00 sata.

Povodom otvorenja svi kupci dobili su prigodan poklon, a svaki stoti kupac i besplatnu kupnju. Ujedno, organizirana su i cjelodnevna čašćenja kupaca te zanimljiva događanja za najmlađe posjetitelje. Također, ovom prigodom, Konzum je donirao ukupno 10 računala za OŠ Fran Krsto Frankopan i srednju školu Hrvatski kralj Zvonimir.

Adresa:
Super Konzum
Svetog Petra bb.
51 500 Krk

Telefon
: 051/ 376 347

Voditelj poslovnice: Zvonko Skočibušić

Radno vrijeme: 08.00 – 22.00, ponedjeljak – nedjelja

Broj blagajni: 12

Broj parkirnih mjesta: 215