Business Sailing Congress-midiPrvi međunarodni Business Sailing Congress (BSC) će se održati u listopadu ove godine a mjesto održavanja kongresa je na moru i na kopnu otoka Šolte, Hvara i Paklinskih otoka.

Poslovne i digitalne transformacije danas su nužnost skoro u svakom poslovanju, a potpuno novi pristup sadržaju kongresa donosi jedan od najutjecajnijih poslovnih umova današnjice, profesor Jamie Anderson.

Jamie Anderson profesor je Strateškog menadžmenta na antwerpenskoj školi menadžmenta (Antwerp Managment School), te gostujući profesor na londonskoj poslovnoj školi (London Business School). Nedavno je imenovan “guruom menadžmenta” u Financial Timesu.

Uz to, prof. Anderson je uključen u popis svjetskih “Top 25 menadžment mislilaca” od strane časopisa Business Strategy Review. Njegova istraživanja i predavanja fokusirana su na međusobnu povezanost između kreativnosti, inovacija, vodstva i promjena.

“Izuzetno mi je drago biti dio Business Sailing Congressa koji donosi doista jedinstveno edukacijsko iskustvo za menadžere. Ne samo da će sudionici imati priliku stjecati nova znanja već će biti u mogućnosti blisko komunicirati s predavačem i kolegama u predivnom ambijentu. Ovaj program obećava pružiti inspiraciju, nezaboravne uspomene i nova prijateljstva”, rekao je profesor Jamie Anderson.

Infoarena, koja već 23 godine stoji kao organizator iza više od 800 konferencija i kongresa na području Hrvatske ali i cijele jugoistočne Europe, odlučila je opet donijeti jedno novo iskustvo na području kongresnog poslovanja.

“Nakon toliko godina u kongresnom poslovanju nametnula se potreba za novim načinom okupljanja, povezivanja i razmjenom iskustava, ali i nekih novih pogleda na ‘vječne’ teme. Business Sailing Congress je nova platforma koju želimo ponuditi našim klijentima iz cijele jugoistočne Europe, s daljnjim ciljem etabliranja kongresa koji okuplja ljude iz kompanija cijelog svijeta. Vjerujem da na taj način otvaramo vrata povezivanju i novim poslovnim suradnjama uz jedan, naoko opušteniji način, ali s utjecajnim i zanimljivim predavačima. Ove godine imamo čast biti prvi koji dovodimo profesora Jamiea Andersona na ove prostore i vjerujemo da će ga publika teško zaboraviti. Takvo je barem iskustvo onih koji su ga imali prilike do sada slušati. Želja nam tvrtkama i njihovim vodećim ljudima ponuditi vrhunski sadržaj o poslovnim i digitalnim transformacijama. Poslovne i digitalne transformacije su postale dio svakodnevne potrebe u svim granama industrije, a ovim događajem ih povezujemo s jedinstvenim okruženjem Hrvatskih otoka, mora i autohtone ugostiteljske ponude. Vjerujemo da ćemo ovim inovativnim pristupom svim sudionicima dati inspiraciju za nova postignuća. I kao što znamo iz iskustva mnoge ideje za potrebne promjene postoje, samo ih ponekad treba staviti u novu perspektivu”, rekao je Tomislav Gavazzi, osnivač i vlasnik Infoarene.

Business Sailing Congress će se održavati u dva različita termina kako bi se sudionicima omogućilo odabir termina koji im se najbolje uklapa u poslovne obaveze.

Termini su od 8. do 11. listopada i od 12. do 15. listopada 2016. godine. Svi sudionici Kongresa biti će smješteni na jedrilicama, dok će se kongresni dio održavati u Hvaru i Jelsi. Službeni dio Kongresa se održava na engleskom jeziku.

Pozivi za sudjelovanje upućeni su tvrtkama diljem Hrvatske i cijele jugoistočne Europe, tako da se već sada po pristiglim prijavama može reći da govorimo o međunarodnom događaju.

Registracija za Business Sailing Congress može se naći na internet stranici kongresa.