nivea-q10plus-vjezbanjeNivea proizvodi za njegu kože s celulitom od sada sadrže i koenzim Q10

Kako bi ženama u vječnoj borbi za čvršću kožu tijela povećala izglede za pobjedu, NIVEA je predstavila nove formule seruma i gel-kreme protiv celulita sa sastojkom za učvršćivanje – koenzimom Q10 te novo Q10plus mlijeko za učvršćivanje.

Na online Q10 Fit klubu Nivea i Sarah Maxwell donose nove ideje kako kreirati osobni program vježbi, prehrane i njege koji se uklapa u pretrpanu svakodnevnicu te kako malim promjenama možemo učiniti puno za zdraviji život i čvršće tijelo.

Za čvrstu kožu i savršenu liniju je, uz odabrane proizvode, potrebno uložiti energiju u zdravu prehranu i tjelovježbu, što nije uvijek lako uklopiti užurbanu svakodnevnicu.

U Nivea Q10 Fit klubu fitness i lifestyle trenerica Sarah Maxwell svakoj članici kreira osobni program vježbi, prehrane i njege koji može uklopiti u svoj pretrpani raspored.

Nove Nivea formule za učvršćivanje i njegu protiv celulita sadrže koenzim Q10 – prirodni izvor stanične energije koji u kombinaciji s L-karnitinom i kreatinom učvršćuje kožu i uklanja znakove celulita.

Nivea Q10plus gel-krema za učvršćivanje i njegu kože s celulitom
Lagana gel-krema sadrži koenzim Q10, L-karnitin i ekstrakt prirodnog lotusa koji učinkovito smanjuju pojavu celulita, bez potrebe za dodatnom masažom. Q10 prodire u kožu i stanicama daje energiju, što potiče učvršćivanje, a prirodni sastojak kože L-karnitin podupire pretvorbu masnoća u energiju. Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 75,00 kn.

Nivea Q10 plus serum za učvršćivanje i njegu kože s celulitom
Serum sadrži koenzim Q10 i deset puta veću koncentraciju L-karnitina, koji smanjuju pojavu celulita i čine kožu čvršćom. L-karnitin je prirodni sastojak u tijelu koji stimulira pretvorbu masnih kiselina u energiju, a ekstrakt lotusa smanjuje pojavu novih masnih stanica. Preporučena maloprodajna cijena (75 ml): 85,00 kn.

Nivea Q10plus mlijeko za učvršćivanje kože

Nova formula mlijeka za učvršćivanje s koži srodnim koenzimom Q10 i kreatinom stimulira obnovu stanica i učvršćuje kožu. Q10 prodire u kožu i daje joj energiju, a hidratizirajuća Hydra IQ tehnologija opskrbljuje suhu kožu vlagom. Mlijeko za tijelo sadrži i ulje makadamije koje blagotvorno djeluje na suhu kožu. Neposredno nakon nanošenja koža postaje elastičnija te vidljivo glađa i mekša već nakon dva tjedna. Preporučena maloprodajna cijena (250 ml/400 ml): 40,00 kn/ 50,50 kn.

Nivea Q10plus losion za učvršćivanje kože
Kombinira koenzim Q10 i kreatin za učvršćivanje i osjećaj mekoće na koži. Kreatin je prirodno prisutan u koži i oslobađa energiju u stanicama za još bolji učinak koenzima Q10 – za vidljivo ljepšu, elastičniju i čvršću kožu. Nova formula sadrži i Hydra IQ tehnologiju za brzu i dugotrajnu hidrataciju. Preporučena maloprodajna cijena (250 ml/400 ml): 40,00 kn/ 50,50 kn.