Qudal: Jamnica i Jana najkvalitetnije vode na domaćem tržištu

jamnica-voda-midi1jana-voda-midiJamnica je osvojila prva mjesta u kategorijama “Kupovne vode – gazirane” i “Kupovne vode – negazirane”

Prema Qudal (QUality meDAL) istraživanju kvalitete, koje provodi Centar za istraživanje tržišta GfK, Jamnica d.d. osvojila je dva Qudal certifikata i to u kategorijama “Kupovne vode – gazirane” i “Kupovne vode – negazirane”, priopćeno je danas iz Jamnice.

U kategoriji “Kupovne vode – gazirane” – Jamnica je osvojila uvjerljivo prvo mjesto te su joj hrvatski potrošači dodijelili čak devet puta više glasova za kvalitetu nego drugoplasiranoj gaziranoj vodi, navodi se u komentaru istraživanja.

U kategoriji “Kupovne vode – negazirane”, pak, prvo je mjesto osvojila Jana kojoj su hrvatski potrošači dodijelili sedam puta više glasova za kvalitetu nego drugoplasiranoj negaziranoj vodi, ističu iz Jamnice.

“Rezultati provedenog istraživanja ujedno su i dodatna potvrda vodeće pozicije Jamnice na tržištu, ali i povjerenja koje joj svakog dana pružaju potrošači njenih sve prepoznatljivijih brendova”, kaže se u priopćenju.