Badel Borovnica osvojila je srebrno, a Premium Korlat Loza Barrique brončano odličje na najprestižnijim natjecanju jakih alkoholnih pića u svijetu – International Wine and Spirit Competition (IWSC) 2013 koji je održan u Londonu.

Proizvodi Badela 1862 su na ovogodišnjem 44-tom izdanju IWSC-a u Londonu osvojili vrijedna priznanja. Riječ je o natjecanju na kojem specijalizirani žiri na slijepo ocjenjuje pristigle uzorke kojima se dodaju ostali elementi ocjenjivanja. Uz organoleptičke karakteristike, uzorci na natjecanju prolaze i laboratorijske analize.

Srebrna Badel Borovnica najnoviji je liker u Badelovoj liniji tradicionalnih Hrvatskih rakija i likera lansiran u 2012. godini. Proizvedena je sljubljivanjem crvenog vina i soka borovnice po domaćem, tradicionalnom receptu.

U ponudi rakija Badela 1862 najnoviji proizvod je premium Korlat Loza Barrique. Radi se o proizvodu koji je lansiran povodom obilježavanja 150 godina kompanije. Proizvedena je od masulja svježih bobica grožđa te je potom njegovana u hrastovim barrique bačvama kroz godinu dana.