ebay-zgrada-midiDobit je u prva tri mjeseca iznosila 725 milijuna dolara, u odnosu na 619 milijuna u istom lanjskom razdoblju. Prihodi su u istom razdoblju porasli 29% na 3,3 milijarde

Kompanija za online prodaju i aukcije eBay je objavila rast dobiti i prihoda u prvom ovogodišnjem tromjesečju. Iz tvrtke su rekli da je dobit u prva tri mjeseca iznosila 725 milijuna dolara, u odnosu na 619 milijuna u istom lanjskom razdoblju. Prihodi su u istom razdoblju porasli 29% na 3,3 milijarde, javlja BBC.

Rezultati su ponovo porasli zahvaljujući i odličnom poslovanju eBayevog odjela za online plaćanje PayPala, koji čini 40% ukupnih prihoda. Izvršni direktor kompanije John Donahoe je izjavio da su imali “snažan početak godine”.

“Vjerujemo da u današnjoj prodaji inovaciju donosi tehnologija, a kupci biraju pametnije, lakše i brže načine za kupovinu”, dodao je.

“Mi omogućujemo trgovinu u tom novom trgovinskom okruženju, podržavajući i surađujući s prodavačima svih veličina i pružamo kupcima diljem svijeta da kupuju kada žele, gdje žele i štogod žele.” (Bankamagazin)