Ravlić nagrađuje svoje zaposlenike

Uprava Mesne industrije Ravlić svojim će zaposlenicima svaki mjesec isplaćivati dodatnih 400 kuna uz plaću, sukladno mogućnostima koje su dane poslodavcima putem mjere o povećanju neoporezivih primitaka za prigodne nagrade zaposlenih

Mesna industrija Ravlić od svibnja dodatno poboljšava uvjete za svoje zaposlenike i uvodi novosti koje trajno povećavaju njihova mjesečna primanja. Uprava Mesne industrije Ravlić svojim će zaposlenicima svaki mjesec isplaćivati dodatnih 400 kuna uz plaću, sukladno mogućnostima koje su dane poslodavcima putem mjere o povećanju neoporezivih primitaka za prigodne nagrade zaposlenih, objavljeno je iz kompanije.

Razvoj poticajnog radnog okruženja
Nakon povećanja plaća za gotovo 15 posto tijekom 2018. godine, uvođenja jubilarne nagrade i subvencioniranog toplog obroka te organiziranja redovnih druženja i edukacija, ova odluka je nastavak razvoja poticajnog radnog okruženja i ulaganja u sve naše zaposlenike.

“Ova nagrada za naše zaposlenike je dokaz da kontinuirano radimo na poboljšanju radnih uvjeta i primanja naših djelatnika te je jedan od načina na koji se zahvaljujemo svim članovima našeg brzorastućeg tima s kojim već gotovo 60 godina gradimo ovu uspješnu priču”, rekao je Mario Ravlić, direktor Mesne industrije Ravlić.

Prethodni članakU travnju godišnja stopa inflacije 0,7 posto
Sljedeći članakdm uvjerljivo najpoželjniji poslodavac u Hrvatskoj