Vrhunski Meggle jogurt i kraljica superhrane chia udružili su snage i stvorili prvi superjogurt koji je dok kažeš ‘chia’ postao omiljen izbor svih koji žele pojesti nešto brzo i kvalitetno. Spravljen od jogurta smanjenog udjela masnoće i kraljice superhrane chie, zadovoljio je čak i najzahtjevniju publiku. Sve hranjive vrijednosti koje osigurava jogurt, chia je dodatno oplemenila obiljem vlakana, omega-3 masnih kiselina, vitamina B, kalcija, fosfora, kalija, cinka te prirodnih antioksidansa. Meggle jogurt Chia donio je pravu revoluciju na tržište jogurta, a interes potrošača za ovim jedinstvenim proizvodom ne jenjava.

Revolucija se sada nastavlja u novim pakiranjima – čašicama od 150 grama! Jednako ukusan, ali gušći od onog u bočicama, Meggle jogurt Chia u čašicama bit će omiljen izbor svih koji uživaju u jogurtima ‘na žlicu’.

Meggle jogurt Chia u čašicama dolazi u dva nova superokusa. Prvi je kombinacija jabuke, cimeta i lana koja je osim sjemenkama chie obogaćena još jednom vrstom supersjemenki – lanom! Sjemenke lana izvrsne su za poticanje probave, a sadrže omega-3 masne kiseline, kao i razne vitamine i minerale (vitamin B, kalcij, kalij, cink i magnezij). Drugi je osvježavajuća kombinacija jagode i ananasa koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Kao brzinski obrok u pokretu ili za polagano uživanje, Meggle Chia obitelj nudi sedam sjajnih okusa za sve prilike. Vama samo preostaje da pronađete savršen okus po svom ukusu!