Rovinj u travnju postaje svjetska prijestolnica keksa

Platforma “biscuit people” organizira prvu međunarodnu konferenciju Biscuit People Conference 2018 koja će se održati u Rovinju 26. i 27. travnja 2018. godine.

“biscuitpeople.com” kao online rješenje time želi proširiti svoje djelovanje u “offline mode”, što je posljedica okupljene velike zajednice koja želi i na taj način razmjenjivati svoja iskustva i izgrađivati svoje odnose.

“‘biscuitpeople.com’ nudi nenadmašno bogatstvo najnovijih informacija i platformu za proizvođače keksa, distributere, dobavljače sastojaka, strojeva i usluga. Web stranica je pružila stručne savjete mnogima u industriji keksa u svijetu uključujući i našu tvrtku. Za dobavljače ovo je odličan izvor novih upita i tržišnih informacija”, istaknuo je Iain Davidson iz tvrtke Baker Pacific Ltd. sa sjedištem u Hong Kongu.

Cilj je konferencije okupiti vodeće industrijske rukovoditelje, nezavisne konzultante i druge stručnjake za kategoriju keksa kako bi istražili i razmjenjivali svoje znanje, iskustvo i inovacije u industriji. Konferencija će se održati u hotelu Eden u prekrasnom morskom okruženju Rovinja.

Najavljeni su govornici vrhunski stručnjaci u svojim područjima djelovanja i dolaze iz Ujedinjenog Kraljevstva, Švedske, Belgije, Nizozemske, Litve, Srbije, Švicarske i Austrije, a među ostalima svoja će iskustva na skupu podijeliti George Wright, Andrew Hughs, Dan Balica, Dragan Živanović, Nicoleta Florescu, Karl Tiefenbacher i drugi.

Kako pronaći optimalnu ambalažu za svoj proizvod, intenziviranje okusa i boja, ukupna efikasnost strojeva, proizvodnja zdravih keksa, zaslađivači i njihova funkcija te drugi aspekti proizvodnje keksa bit će neke od tema koje će se obraditi na konferenciji.

Ako želite ostati ukorak s trendovima u industriji keksa, proširiti poslovnu mrežu i uživati u predivnoj Hrvatskoj, ovo je pravi događaj za vas. Prijavite se danas jer je broj mjesta ograničen. Više informacija na conference.biscuitpeople.com

Prijavom na natječaj E-impuls 2016. godine koji je Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo u sklopu provedbe Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. biscuit people je zadovoljio sve potrebne uvjete.

Pod nazivom „Povećanje kvalitete i opsega pružanja usluga ulaganjem u tehnologijski razvoj u sektoru informacija i komunikacija obrta Biscuit People“ pod šifrom projekta (KK.03.2.1.06.0684) ovaj je obrt za internetske portale i oglašavanje prošao na natječaju što mu je omogućilo povlačenje 90.000 kuna bespovratnih sredstava koji će se namjenski utrošiti.