Ususret velikom koncertnom spektaklu Nene Belana & Fiumensa u subotu, 25. veljače, u Domu sportova, Runda uživo i Badel 1862, partneri koncerta omogućili su druženje najvjernijih fanova s Nenom Belanom i bendom na probi za koncert

Sretnici koji su na nagradnom natječaju u organizaciji Badela 1862 dobili priliku upoznati kralja romantike, Nenu Belana, proveli su večer u ugodnom druženju. Doživjeli su pravu Rundu uživo gdje ih je bend oduševio i mini koncertom na kojem je kao gost iznenađenja nastupio Massimo. Tako su fanovi, u zagrebačkom klubu Boogaloo, za privrženost ljubavnim baladama Nene Belana nagrađeni ekskluzivnim događanjem uoči rasprodanog koncerta.

Tradicionalni koncert Nene Belana & Fiumensa, koji se dugi niz godina održavao na samo Valentinovo, ove godine je u slavljeničkom tonu. Obilježava se 20 godina suradnje Nene Belana i live benda Fiumens.

Fiumense čine Olja Dešić, Vedran Križan i Leo Rumora. Belanu je to najveći slavljenički koncert u njegovoj karijeri obilježenoj ljubavnim pjesmama u kojima su uživale i uživaju brojne generacije fanova.