Sklopljeno još jedno vrijedno poslovno-sportsko partnerstvo u brlogu zagrebačkih Medvjeda

Spar Hrvatska danas je i službeno postao dio obitelji zagrebačkih Medvjeda čije će sportske uspjehe, ali i događaje koji se odvijaju izvan leda, pratiti kao ponosni sponzor Medveščaka u EBEL sezoni 2017.-2018.

U povodu novosklopljene suradnje predsjednik Uprave Spar Hrvatska Helmut Fenzl istaknuo je razlog ove suradnje: “Izuzetno smo sretni i ponosni što smo se ove godine vezali uz Medveščak jer cijenimo povijest i priču o klubu te posebno odnos kluba i navijača. Osim sportskim uspjesima, divimo se Medveščaku jer je uspio zadržati pravi duh sporta na tribini i na terenu. Na utakmice Medvjeda dolaze cijele obitelji, a tu smo našli poveznicu s nama.”

Pritom je naveo i način na koje će Spar i Medveščak surađivati: “Osim financijskih sredstava za klub, sponzorstvo ćemo realizirati kroz razne aktivnosti u koje ćemo uključiti naše kupce i partnere. Nagradne igre i događaji u kojima će sudjelovati kupci koje ćemo tako nagraditi za vjernost, samo su dio poruke koju želimo podijeliti o važnosti sporta, fair playa, zajedništva. Veselimo se početku sezone, a našim Medvjedima želimo veliki uspjeh!”

“Za nas u Medveščaku sponzorstvo nikada nije isključivo podrazumijevalo poslovan odnos u relaciji ‘mi vama – vi nama’, već znači jedno kvalitetno i iskreno zajedništvo kroz koje stvaramo, jačamo i slavimo zajedničke uspjehe i rezultate. Sretni smo što su u Spar Hrvatska prepoznali vrijednosti koje Medveščak njeguje te se radujemo svim našim zajedničkim aktivnostima za navijače i kupce”, istaknuo je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Spar Hrvatska d.o.o. osnovala je Spar Austria grupa i najmlađa je tvrtka unutar grupe. Spar Austria dio je međunarodne obitelji samostalnih maloprodajnih tvrtki.

Prvi Interspar prodajni centar otvoren je u Hrvatskoj, u Zadru u lipnju 2005. Danas, 12 godina kasnije u Hrvatskoj posluje 19 Interspar hipermarketa i 82 Spar supermarketa.