sanja-gomuzak-heraklea-midiNakon 10 godina poslovanja mystery shopping agencija Heraklea promijenila je vlasnika, a novom direktoricom imenovana je Sanja Gomuzak, priopćeno je iz te agencije.

Sanja Gomuzak, kako se ističe, prethodno je provela više od četiri godine u Heraklei stekavši pritom bogato iskustvo na svim poslovima, između ostalog gotovo godinu dana i na mjestu izvršne direktorice. Heraklea je specijalizirana agencija za mystery shopping i hrvatska je članica međunarodnog strukovnog udruženja Mystery Shopping Providers Association. Zapošljava pet djelatnika i 650 tajnih kupaca diljem Hrvatske.

Poslovanje Heraklee nastavlja se na jednak način s dodatnim fokusom na povećanje kvalitete rada i usluge klijentima te dodavanje vrijednosti kroz program već započete Herakleine Akademije za kvalitetu usluge, kažu u tvrtki.

Osnivačica Heraklee Kristina Ercegović Horbec posvetila se svom drugom poduzeću “Zaokret” gdje se bavi edukacijom “Sam svoj gazda” za sve one koji žele biti poduzetnici, te savjetovanjem i coachingom postojećih malih poduzetnika kao i poticanjem malog poduzetništva općenito kroz projekt Business Cafe koji, pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta, vodi od lipnja 2011. godine, navode iz Heraklee.