saponia-bis-osvjezivaci-zraka-largeUgodan miris utječe na naše raspoloženje, može nas opustiti, iznenaditi, razveseliti te podsjetiti na neke davno zaboravljene uspomene.

Pri kreiranju linije Bis osvježivača prostora i rublja cilj nam je bio oplemeniti ih ugodnim mirisom koji će od doma stvoriti najugodnije mjesto za boravak, ističu iz Saponije te dodaju kako je mirisnim kompozicijama pokriven širok segment tako da svaka varijanta ima svoj krug potrošača.

Trenutno se u ponudi nalaze tri mirisne varijante – Bis Floral, Tropic i Emotion u pakiranju od 500 ml, a uskoro izlazi i četvrta varijanta Bis freshness by Ornel Calming.

Iz osječkog proizvođača ističu kako sve tri varijante obilježava dugotrajan i intenzivan miris te su, kao takve, podjednako popularne kod potrošača.

Bis linija osvježivača ima široku primjenu budući da se koristi za neutraliziranje neugodnih mirisa, osvježavanje prostora i rublja te su kao kategorija izuzetno zanimljiva trgovcima.

Nalazi svoju primjenu u domaćinstvu, ali i u hotelima, javnom prijevozu i na drugim javnim mjestima gdje je ugodan miris preduvjet zadovoljstva korisnika.

Segment osvježavanja odjeće bilježi konstantan rast, a Bis linija osvježivača u vrlo kratkom vremenu postigla je izniman uspjeh kod potrošača te je postala vodeća u segmentu osvježivača odjeće, kažu u Saponiji.

Dodaju kako tako dobra reakcija potrošača nije prošla nezamijećeno kod trgovaca pa je paleta ovih proizvoda prisutna u svim trgovačkim lancima i drogerijama diljem Hrvatske.

“Kako bi zadržali pažnju naših potrošača uvijek se trudimo pripremiti nešto zanimljivo i novo. Inspiraciju za novi proizvod pronašli smo u mirisu najprodavanije varijante oplemenjivača – Ornelu Calming. Bis freshness by Ornel Calming oduševit će elegantnim i raskošnim cvjetnim mirisom te dom okružiti samo pozitivnim mirisnim vibracijama”, ističe Tihana Kostenko, pomoćnica direktora Marketinga.