Ovih dana, možda više nego ikada, važno je pomagati. Donacija čini promjenu i na neki način daje nadu u bolje sutra, a to jako dobro zna Saponia. Kao jedna od društveno najodgovornijih tvrtki u Hrvatskoj, prijašnjih mjeseci i dana donirala je financijska sredstva i proizvode, počevši od respiratora za KBC Osijek, pomoći Zagrepčanima koje je prošlo proljeće pogodio potres, vraćali su osmijehe na lice školaraca i poduzetnika, a donirali su i bolnicu u Sisku koju je pogodio snažan potres.

Situacija u kojoj se našla Hrvatska nije nimalo zavidna, a ranjeno područje i okolica Petrinje su nažalost u velikoj je potrebi. Kako bi im barem malo olakšali, tvrtka Saponia je odlučila donirati 20 tona Faks helizima, s obzirom na to da je iskazana potreba za deterdžentima za pranje rublja.

Donacija je dogovorena s odgovornim osobama Sisačko-moslavačke županije te s gradovima i općinama Siska, Petrinje i Gline. Deterdžent je isporučen na točno dogovorena mjesta kako bi stanovnici što prije dobili potrebnu pomoć.

Ponosni na činjenicu koliko je hrvatski narod ujedinjen i brz kada treba pomoći i s najboljim željama za godinu koja je ispred nas, nastavit će pomagati i samim time, možda i nekog potaknuti na sam čin pomaganja jer samo tako možemo ići naprijed – zajedno, poručili su iz Saponije.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!