Sarajevska pivara proslavila 155 godina postojanja

Sarajevska pivara tijekom ove godine podržava 200 društveno odgovornih, kulturnih i sportskih projekata, a na tržište je plasirala dva nova proizvoda brenda Lejla voda ljubavi, te novu liniju bezalkoholnih sokova Joys

Sarajevska pivara, kao najstarija tvornica u Bosni i Hercegovini, organizirala je proslavu povodom 155 godina postojanja. “Ovo je veliki jubilej za Sarajevsku pivaru, ali i za našu zemlju, jer osnivanje Sarajevske pivare predstavlja početak industrijalizacije u Bosni i Hercegovini. U Pivari su radile generacije Bosanaca i Hercegovaca i tijekom svih ovih godina nikada nije prestajala s proizvodnjom. Sarajevska pivara je stoljeće i pol prisutna u svakom segmentu razvoja BiH – privrednom, kulturnom i društvenom, i ponosni smo da i danas, kroz podršku različitim projektima i institucijama, doprinosimo razvoju naše zemlje”, rekla je Melisa Sefer, direktorica odnosa s javnošću tvrtke.

Ovom prilikom je predstavljena i kampanja “Priče s našeg izvora” koju čini serijal priča o različitim događajima u povijesti zemlje, a koji su na različite načine povezani sa Sarajevskom pivarom.

Sarajevska pivara tijekom ove godine podržava 200 društveno odgovornih, kulturnih i sportskih projekata, a na tržište je plasirala dva nova proizvoda brenda Lejla voda ljubavi, te novu liniju bezalkoholnih sokova Joys.

Prethodni članakU novi riječki Marti retail park uloženo 12 milijuna eura
Sljedeći članakLZ ide na ljetnu turneju po Americi