Sedam DLG medalja za Vindijine mesne prerađevine

Centar za ispitivanje hrane njemačke institucije DLG još je jednom potvrdio natprosječnu kakvoću Vindijinih proizvoda

Vodeća europska organizacija po pitanju prehrane i agrikulture, koja godišnje testira oko 30 tisuća namirnica iz cijelog svijeta, nedavno je objavila rezultate ocjenjivanja za mesne prerađevine.

Visoka kvaliteta Vindijinih proizvoda koja je u ovom dijelu asortimana zaštićena brendovima Cekin i Vindon potvrđena je s četiri zlatne, dvije srebrne i jednom brončanom medaljom.

Zlatnu DLG medalju dobila je Prestige šunka classic, dimljeni pečeni specijalitet dobiven od svježih komada filea purećeg zabataka. Najsjajnije odličje dobila je i pureća šunkerica s povrćem, a od ostalih proizvoda u asortimanu Vindon purećih prerađevina nagrade su dobile Royal šunka classic, kojoj je pripala brončana medalja te pureća posebna kobasica nagrađena srebrom.

Hrenovke Gurmanika, koje u jednom proizvodu objedinjuju pileće i pureće meso, dobile su zlatnu DLG medalju, a isto priznanje primio je i Dimcek, ukusna salama od dimljenih pilećih prsa. Pileća prsa u ovitku, još jedan predstavnik gastronomske marke Cekin, osvojio je brončanu medalju.