Izdanje siječanj/veljača 2011. donosi opsežan prilog o agencijama za istraživanje tržišta i uslugama koje one pružaju. O njihovom značaju razgovarali smo s Fabiom Martinsom, direktorom za istraživanje tržišta i kupaca u Ipsosu, globalnoj istraživačkoj agenciji koja nudi posebnu filozofiju i okvir za razumijevanje kupaca u globalnoj strukturi, dok smo sve detalje vezane za statističku marketing segmentaciju saznali iz članka Andrijane Čuljak iz konzultantske tvrtke za strateški marketing i branding – OKOMITO.
U vrijeme kada više od dva milijuna Hrvata koristi internet te kada računalo posjeduje oko 980 tisuća kućanstava u našoj zemlji, istražili smo u kojoj mjeri domaće tvrtke promišljaju ‘online’ i koliko koriste internet za poboljšanje vlastitog poslovanja.
U ovom broju predstavljamo kategorije dječje hrane i deterdženata za ručno pranje posuđa i sve glavne proizvođače na tržištu.
Tekuću poslovnu godinu analiziraju, komentiraju i prognoziraju dr.sc Ivan Damir Anić – Ekonomski institut Zagreb i konzultant dr.sc. Damir Firšt.

Kliknite na naslovnicu i pročitajte izdanje magazina Ja TRGOVAC – siječanj/veljača 2011.