Gotove slastice s francuskim potpisom spravljene od vrhunskih majstora za vrhunske majstore

Vodeći se filozofijom “svakome pružiti mogućnost uživanja u delicijama spravljenim od vrhunskih kulinarskih majstora”, francuski brend Traiteur de Paris tržištu predstavlja široki asortiman smrznutih slastica.

Od nedavno, po prvi puta u Hrvatskoj, dostupan u ponudi svih Metro veleprodajnih centara, Traiteur de Paris nudi gotove slastice vrhunskih okusa i izvedbe po pristupačnim cijenama koje je prije upotrebe potrebno samo odmrznuti i konzumirati u dobrom društvu.

Rađene pod stručnom palicom nekih od najpoznatijih imena francuske gastronomije, kao što su Yann Le Maal te Alain Passard, Traiteur de Paris proizvodi autohtoni su francuski proizvod, protkan kuhinjom Bretanje i Normandije.

Gotovo 350 kuhara i pomoćnika svakodnevno radi na razvijanju novih recepata koji pokazuju francusku kuhinju u najukusnijem svijetlu stvarajući ekskluzivne i profinjene proizvode dostupne ljubiteljima slastica diljem svijeta.

S obzirom da dolaze u smrznutom obliku, lako su dostupne u svakom kutku zemlje, a olakšavaju i samu upotrebu te štede vrijeme i novac kupaca. Isto tako, osiguravaju i čist dom: deserte bez prljanja posuda gotove u svega par minuta, koliko je potrebno za odmrzavanje.

“Traiteur de Paris proizvodi primjer su asortimana kojim se izrazito ponosimo u Metrou. Njime na hrvatsko tržište donosimo dašak francuskih ekskluzivnih noviteta. Namijenjeni manjim kupcima, ali i HoReCa segmentu, ovi premium proizvodi optimalno čuvaju nutritivne vrijednosti svakog pojedinog kolačića, njegov okus i teksturu”, izjavio je Goran Habazin, specijalist za smrznuti asortiman i delikatese u Metro Cash & Carryju.

U Metro rashladnim vitrinama potražite Traiteur de Paris slatki Petit mix 24 komada, šarene makarone, mini deserte u čašicama te čokoladni souffle. Odmrznite i uživajte. Bon appetit!

PROMO