Svima onima koji žele uživati u slasticama bez glutena iz želje ili pak potrebe, Dolcela nudi rješenje u novom asortimanu mješavina za kolače bez glutena. Američke palačinke, slasni waffli koji zovu na još, prhki keksići s komadićima čokolade, sočni muffini ili brownies? Odabir je možda težak, ali sve ostalo je lako.

Slastice koje si uvijek možemo priuštiti
Čokoladni kolač uvijek je pun pogodak, a Dolcela Gluten free Brownies double choco zadovoljit će svačije nepce. Neodoljivo ukusni, vrlo jednostavni i besprijekorno čokoladni zamirisat će u vašoj kuhinji i pronaći put do srca čak i onih najizbirljivijih ukućana ili gostiju.

Ono što najviše volimo kada su u pitanju palačinke jest da su idealne za doručak, sjednu kao naručene nakon svakog ručka, a rado su viđen gost i uz poslijepodnevnu kavu ili slasnu večeru. Lino Lada, voće, preljev od čokolade, med i cimet, gotovo da nema toga što ne paše na palačinkama. Stoga će ljubitelje ove jednostavne slastice oduševiti nova Dolcela gluten free mješavina za američke palačinke i waffle.

Jednostavna i brza priprema te odličan okus odlike su svih noviteta iz Dolcele, pa tako svoje ukućane već danas možete iznenaditi prhkim Dolcela gluten free Cookiesima s komadićima čokolade. Oku ugodni, nepcu neodoljivi, svaki podjednako mirisan i ukusan, brzo će pasti pod ruku prolaznicima u kuhinji, čak i prije no što se u potpunosti ohlade.
Za ljubitelje pojedinačnih zalogaja idealni su čokoladni Dolcela Gluten free Čokoladni Muffins, svaki u svojem kalupu. Ukusni, punog čokoladnog okusa s dodatkom komadića čokolade sjajan su način za zasladiti dan.

Nove Dolcela mješavine za kolače bez glutena su savršenog i prepoznatljivog Dolcela okusa. Jednostavno dodajte nekoliko sastojaka, zasladite smeđim ili kristal šećerom i uživajte u bogatstvu okusa. Jer uz Dolcelu – Imaš pravo na slatko!