outlet-sveta-helena-uskrs-foto-1Outlet Sveta Helena u povodu Uskrsa časti kolačima i priprema zabavna događanja

Outlet Sveta Helena na Veliku subotu priprema zabavna događanja u povodu Uskrsa, a posjetitelje će počastiti i tradicionalnim uskršnjim kolačima – pincama, priopćeno je danas iz tog outlet centra. Najmlađi posjetitelji će uživati u prigodnoj kreativnoj radionici u sklopu koje će u društvu Uskršnjeg zeca naučiti kako ukrasiti pisanice te izraditi i druge prigodne ukrase, a na šetnici će nastupiti mažoretkinje iz Svetog Ivana Zeline te Dugog Sela.

Outlet Sveta Helena s proslavom Uskrsa je započeo već u utorak, organiziravši nagradnu igru na Facebooku za najkreativnije fanove.

Naime, tri fana čiji crtež ili fotografija pisanica do petka 22. travnja osvoji najviše lajkova Facebook fanova osvojit će bon od 200 kuna za kupovinu u trgovini Jeans&More u koju je nedavno stigla proljetna kolekcija, dostupna po posebnim outlet cijenama.

Ukoliko odluče baš na Veliku subotu obaviti kupovinu, hostese će im, kao i svim drugim kupcima uz predočenje računa, od 11.30 do 14.30, pokloniti pince koje mogu ponijeti kući i razveseliti ukućane.

Posebno iznenađenje za sve posjetitelje je nastup dugoselskih i zelinskih mažoretkinja na šetnici od 12.00 do 13.00 sati, a za to vrijeme, točnije od 11.00 do 13.00 sati, djeca će se zabavljati u društvu Uskršnjeg zeca u sklopu kreativne radionice.

Stručni animatori će mališane naučiti kako ukrašavati pisanice i izraditi druge prigodne ukrase i crteže, a pripremit će i razne dječje igre sa slatkim nagradama za najbolje.

Osim u zabavnim događanjima, posjetitelji će moći uživati i u najpovoljnijem shoppingu jer je proljetna kolekcija u trgovinama Outleta Sveta Helena dostupna po posebnim outlet cijenama, tijekom cijele godine sniženim od 30 do 80 posto.