Smac Express odmašćivači su mnogo više od proizvoda za uklanjanje masnoće – prikladni su za upotrebu na svim površinama, od inoksa do tkanina te uklanjaju sve vrste zaprljanja, od kave do ulja pa sve do prašine i masnoća.

Bolton predstavlja tri vrste Smac Express odmašćivača:

Smac Express odmašćivač limun – idealan za sve površine u kuhinji i brzo djeluje u borbi protiv tvrdokornih masnoća. Brzo djelujuća koncentrirana formula u trenutku otapa tvrdokorne mrlje, poput zapečene i sasušene masti. Jednostavno se ispire jednim potezom krpe, osiguravajući maksimalne rezultate uz ugodan miris limuna.

Smac Express odmašćivač univerzalni – prikladan za uklanjanje mrlja s tekstila, posebice ovratnika i rukava košulja. Uklanja tvrdokorne i masne mrlje ostavljajući ugodan miris, a posebna formula “zero maks” ne ostavlja tragove nakon čišćenja.

Smac Express odmašćivač dezinfekcijski – odmašćuje i dezinficira površine u isto vrijeme ubijajući 99,9% mikroba i bakterija. Prikladan za svakodnevnu njegu unutarnjih i vanjskih te malih i velikih površina.

Dubinski čisti i dezinficira površine te je pogodan za svakodnevno čišćenje cijele kuće, posebno predmeta s većom koncentracijom bakterija i predmeta koji dolaze u kontakt s djecom.

Lansiranje Smac Express odmašćivača dodatno je podržano suradnjom s Viledom. Svaki Smac Express odmašćivač sadrži Vileda PurActive spužvicu kao poklon potrošačima.

Snaga Smac Express odmašćivača zajedno s Vileda spužvicom je nepobjedivi spoj u borbi protiv tvrdokornih masnoća, poručuju iz Boltona.

Logistički podaci:
Smac Express odmašćivač limun 650 ml, EAN: 8003650004338, 12 kom/karton
Smac Express odmašćivač univerzalni 650 ml, EAN: 8003650003775, 12 kom/karton
Smac Express odmašćivač dezinfekcijski 650 ml, EAN: 8003650003751, 12 kom/karton

Proizvođač: Bolton Manitoba S.p.A., Via G.B. Pirelli, Milano, Italija

Distributer: Bolton Croatia d.o.o., Šarengradska 9, 10000 Zagreb

Tel.: +385 1 333-6755

e-mail: mail@boltoncroatia.hr